The Alternative
Image default
Fotografie

Foto in glas laseren

Wilt u iemand verrassen met een stijlvolle en uniek foto die écht impact maakt? Dan is een foto in glas laten laseren dé perfecte oplossing om dit te realiseren! Kiezen voor een gelaserde glasfoto staat garant voor een relatiegeschenk of verjaardagscadeau dat door de ontvanger bijzonder gewaardeerd gaat worden. Maar hoe gaat een foto in glas laten laseren in zijn werk? En welke voordelen heeft een gelaserd fotocadeau?

Glaslaseren van foto’s: zo werkt het!

Het laseren van glas of metaal wordt ook wel lasergraveren genoemd. Bij deze lasertechniek wordt er een speciaal laserapparaat gebruikt dat een digitaal ontwerp – zoals een zelfgemaakt logo, een tekst of een foto – via een flinterdunne laserstraal in glazen objecten graveert.

Waar laseren nog niet eens zo heel lang geleden vooral met de hand gebeurde, is deze techniek tegenwoordig volledig geautomatiseerd via computers en software. En dat betekent dat u de garantie heeft op visueel schitterende resultaten.

Een prachtcadeau voor elk allerlei gelegenheden

Fijn aan een of meer foto’s in glas laten laseren, is dat dit een geschenk oplevert dat u voor uiteenlopende gelegenheden kunt gebruiken. Zo is dit cadeau perfect om op moederdag aan uw moeder te geven. Een gezellige foto van jullie samen in glas is namelijk een prachtige herinnering voor nu en later.

Maar ook kunt u een stille liefde op Valentijnsdag verrassen met een in glas gelaserde foto, er een relatiegeschenk van maken voor uw bedrijf of er een jarige mee verrassen. En wat dacht u van dit type geschenk ter gelegenheid van een geboorte, huwelijk of jubileum?

Veel mogelijkheden qua vormgeving, tekst en kleur

De variatie die er mogelijk is als het gaat om vormen, kleuren en stijlen, is ook een voordeel van lasergraveren van foto’s. U kunt kiezen voor allerlei soorten staanders. Denkt u bijvoorbeeld aan hout, aluminium, rvs of volledig glas.

Verder is het toevoegen van een korte tekst een aanrader, omdat dit het glascadeau met foto nog persoonlijker maakt. Ten slotte is er tegenwoordig ook qua kleuren en licht- en donkertinten genoeg mogelijk. En dat betekent dat uw fotocadeau van glas nog mooier wordt door de diepte-effecten die u kunt creëren!

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk de opties online of neem contact op!

Bent u overtuigd van alle mogelijkheden die er zijn als u een imponerende foto in glas zoekt? Bekijk dan in onze webshop wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Voor elke unieke fotowens hebben wij een oplossing op maat! U kunt uw favoriete foto’s snel en eenvoudig uploaden via onze site voor een prachtig fotogeschenk.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met ons vriendelijke callcenter. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u snel verder helpen!

https://www.all-incrystal.nl/