The Alternative
Entertainment

Geef een feestje met een thema: Hawaii

Wat is nou een leuker als themafeest dan Hawaii? Niets toch? Een heerlijke zonnige vibe, lekkere cocktails, palmbomen, zee en strand, muziek en gezelligheid. Voor een themafeestje kun je vooral losgaan in de aankleding. Daarnaast kunnen de gasten ook in Hawaii stijl verkleed komen. Een themafeest Hawaii geeft toch net dat beetje extra.

Wat weet jij over Hawaii?

Hawaii is een eilandengroep en een van de staten in de Verenigde Staten. Het staat bekend om zijn exotische stranden en heerlijke zonnige weer. Er zijn veel vulkanen, exotische dier- en plantensoorten en regenwouden. De staat Hawaii bestaat uit meerdere eilanden, het grootste eiland heet gewoon Hawaii. Daarnaast heb je ook deze eilanden: Maui, Kauai, Oahu, Molokai, Lanai en Molokini. Er komen regelmatig vulkanische uitbarstingen voor op de eilanden, je kunt ook de stromende lava bekijken in Hawaii in het Hawaii National Volcanoes Park.

Wist je trouwens dat er een aantal bekende mensen zijn geboren in Hawaii? Barack Obama, Bruno Mars, Jason Mamoa en Nicole Kidman zijn hier geboren. 

Hawaii als thema voor een feestje?

Je geeft je feest een zonnige, gezellige en leuke sfeer wanneer je er een thema aan hangt. Een themafeest zorgt voor een bepaalde uitstraling en daarom is er veel gedaan aan de versiering. Vaak komen de gasten ook verkleed, dit zorgt vaak voor hilarische taferelen. Denk ook aan snacks en drankjes in de stijl van Hawaii, laat daarom je feest compleet verzorgd worden in deze stijl. Zo hoef je nergens naar om te kijken en wordt alles gewoon geregeld. Denk aan palmbomen, cocktailbar met cocktails uit kokosnoten en ananassen, Hawaiiaanse vlaggen en rotsen.

Ook kun je danseressen inhuren die het themafeest helemaal compleet maken. Zij dansen dan de bekende Hawaiiaanse dans Hula. Of wil je graag gaan limbodansen? Het kan allemaal op een feest in het thema Hawaii.