The Alternative
Internet

Bereik meer efficiëntie met Exact en consultancy op maat

In de loop der jaren hebben verbetering in de digitalisatie het landschap binnen een organisatie sterk veranderd. Van fysieke archieven en papieren documentatie zijn veel bedrijven overgegaan naar verschillende varianten van onder andere Intranet, applicaties om het rooster te controleren en automatische systemen om de financiën te regelen. Vaak is dit gefaseerd ingevoerd en kan het dus zijn dat er meerdere systemen gebruikt worden die niet op elkaar aansluiten. Dit levert niet alleen onduidelijkheid op, maar werkt ook nadelig voor de efficiëntie binnen uw bedrijf. Op het gebied van financiën, HRM en documentmanagement is daar nu een oplossing voor mét consultancy op maat: Exact Software.

Ontdek de mogelijkheden van goede software

Door goede consultancy te combineren met de implementatie van Exact Software bent u als ondernemer ervan verzekerd dat de efficiëntie binnen de betrokken afdelingen omhoog gaat. Ook zult u merken dat het voor de rest van de werknemers prettiger is – zij zijn beter betrokken bij de resultaten van de onderneming en hebben alle gegevens op één plek beschikbaar. Exact Software is geschikt voor gebruik in de private cloud, maar ook in de public cloud. Verschillende services die u kunt laten implementeren met Exact Software zijn:

  • Exact Globe Services
  • Exact Synergy Services
  • Cloud Services
  • Mobile Services

Geen zorgen over installatie, implementatie en integratie

Business Services, een bedrijf dat gevestigd is in Arnhem, is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van Exact Software. Een consultant kijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn om de software te implementeren en wat dit voor u zal opleveren. Ook de installatie én implementatie van de software geeft geen zorgen – consultancy van Business Services gaat altijd samen met de juiste integratie van de Exact Software in uw bedrijf. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar Business Services of laat een bericht achter op de website.

https://www.businessexperts.nl/