The Alternative
Woning en Tuin

Glazen vaas: het onmisbare woonaccessoire

Ben je van plan om je huis helemaal opnieuw in te gaan richten? Dan kunnen verschillende woonaccessoires echt niet ontbreken in jouw huis. Als je zelf niet uren lang in de Woonmagazines wilt bladeren dan zijn deze vier accessoires alles wat je nodig hebt om je huis een frisse nieuwe look te geven.

 

Prachtige sierkussentjes

Over sierkussentjes raken we maar niet uitgepraat. Ze passen op elke bank en zijn in veel verschillende maten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Zelfs de meest lelijke bank kun je met sierkussentjes helemaal doen opfleuren. Ga helemaal uit je comfortzone en ga voor prachtige dierenprints of zelf kunstbont.

 

Plaids

Een van de meest multifunctionele decoratie voor in huis. Naast dat het er super leuk uitziet op de bank of fauteuil  is het ook nog eens een heel warm dekentje. Deze kun je helemaal matchen met de sierkussentjes door een bijpassende kleur te kiezen.

 

Deurstoppers

Misschien kijk je heel raar op van deze woonaccessoire, maar deurstoppers zijn echt onmisbaar! Geen openslaande deuren meer en ook meteen je huis iets extra’s geven. Ga niet voor de saaie deurstopper, maar voor die wat uniekere.

 

Glazen vaas

Een glazen vaas is heel tijdloos en kun je het hele jaar door vullen met zowel seizoensgebonden decoratie als bloemen. Een paar tijdloze katoenplant takken kunnen het hele jaar door sfeer geven. Ga voor een simpele glazen vaas of een met wat extra’s zoals een printje of kleur.

 

https://www.nan-design.nl/glazen-vaas/