The Alternative
Mode en Kleding

Witte tshirts gebruiken voor Moederdag cadeau

Moederdag staat alweer bijna om de hoek, maar wat is nu een leuk idee om te maken? Je komt wel eens tegen dat je vanaf een bepaalde leeftijd niet meer wegkomt met een knutselwerkje of gedichtje, maar waar komt die wijsheid vandaan? Het gaat moeders alleen maar om de gedachte erachter. Doe eens lekker origineel en laat het kind in je naar boven. Verras je moeder met een ouderwets knutselwerkje of iets anders.

 

Witte tshirts versieren

Haal wat stiften of wat verf en ga helemaal los op witte tshirts. Om te voorkomen dat de inkt of verf niet doordrukt leg je een stuk karton tussen het shirt, zo heb je ook meteen een harde ondergrond. Betrek je broer of zus erbij en zet er de leukste dingen op. Denk aan tekeningen waar je een verhaal bij kunt vertellen zoals een bloem die je ooit voor haar geplukt hebt of de fiets waarop je van haar hebt leren fietsen. Handafdrukken of zelfs voetafdrukken, het kan niet gek genoeg! Om het shirt een langere tijd goed te houden is het slim om goede kwaliteit witte tshirts te kopen.

 

Oude foto’s namaken

Moeders kunnen zich soms verbazen over hoe snel de tijd gaat. Zo ben jij nu al oud genoeg om je eigen boontjes te doppen en je broers of zussen waarschijnlijk ook. Om je moeder eraan te herinneren dat jullie vanbinnen nog altijd die grappenmakers van vroeger waren is het een leuk idee om oude foto’s na te maken. Probeer de setting, gezichtsuitdrukking en kleding zo goed mogelijk na te maken en lijst ze naast elkaar in.

 

https://web-wings.nl/