The Alternative
Vervoer en transport

Hét adres voor opslag en vervoer van gekoelde en bevroren producten

Frigo Group kan zowel koeltransport als -opslag voor u regelen. Frigo staat garant voor het verantwoord opslaan van onder meer brood, patat frites, fruit, vis, vlees, groenten en ijs. Er wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur. Aan klantvriendelijkheid, veiligheid en efficiëntie wordt veel waarde gehecht. Bent u nieuwsgierig naar ervaringen van huidige klanten? Online kunt u verschillende reviews lezen. Belangrijke relaties zijn onder meer Aviko, Chaupain, Iglo, De Firma Taart, GFS en McCain. Als u op ‘nieuws’ klikt, verschijnen interessante wetenswaardigheden zoals recente investeringen en samenwerkingsverbanden. Contact opnemen met Frigo Group kan op diverse manieren. U kunt bellen en mailen naar +31 252 419 017 / margreetvanelderen @ frigogroup. com (Nieuw-Vennep); +31 314 66 51 25 / henkvanveen @ frigogroup. com (’s-Heerenberg) en +31 850 440 680 / margreetvanelderen @ frigogroup. com (Geldermalsen). Het is ook mogelijk langs te komen. We verzoeken in dat geval een afspraak te maken. 

Twee vrieshuizen op strategische locaties

De twee vrieshuizen van Frigo liggen centraal: in Nieuw-Vennep en in ’s-Heerenberg. Een groep van enthousiaste vakmensen zorgt ervoor dat alle producten in optimale conditie blijven totdat ze de klant bereiken. Is er sprake van een storing of calamiteit dan kan 24/7 een technisch medewerker opgeroepen worden die een en ander snel herstelt.

Frigo beschikt o.a. over de certificaten IFS Logistics en Skal. En ook belangrijke vergunningen zijn aanwezig: douanevergunning Entrepot C, vergunningen voor vlees K en B. Door middel van een Warehouse Management Systeem en EDI-verbindingen zijn order- en voorraadgegevens continu zichtbaar voor klanten. Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf is de mogelijkheid ontwikkeld zelf orders te plaatsen in het WMS, inclusief het opgeven van ordernummers en aflevergegevens. Dit is een service van de zaak, oftewel: voor u kosteloos. Om ervoor te zorgen dat in- en uitlevering perfect verlopen, zijn op de laad- en losdocks beveiligingscamera’s bevestigd. De koelhuizen worden iedere drie maanden gecontroleerd door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit.

Voor meer info : website bezoeken