The Alternative
Bedrijven

Een lekker bakje koffie

We kennen het allemaal het eerste bakje koffie van de dag, om de dag goed te beginnen. We denken er niet veel bij na maar een bakje koffie behoort toch tot de dagelijkse routine, en zonder dat bakje koffie zijn we toch al snel van slag. Nou is koffie verkrijgbaar in alle soorten en maten wat vaak de keus als klant enorm moeilijk maakt. Is het bijvoorbeeld beter als je een onbekend merk koffie aanschaft of een bekend merk als Nespresso. En wat is dan het verschil tussen ‘normale’ en alternatieve Nespresso cups.

Nespresso is een welbekend koffie merk die bekend staat om zijn kwaliteit. Daarnaast heeft Nespresso er voor gezorgd dat alle coffeepads, dus zowel normaal als alternatief compatibel zijn met alle Nespresso machines. Dit is natuurlijk erg gebruiksvriendelijk voor koffiegebruikers. Nespresso wil ondanks dat het een A-merk is ook goedkopere Nespresso cups als optie aanbieden aan haar klanten en dat doet het doormiddel van de alternatieve coffee cups. Door deze goedkope optie kunnen koffie liefhebbers dus voor minder geld alsnog genieten van hun dagelijkse bakjes koffie en daarbij blijven genieten van de kwaliteit die Nespresso bied. Naast de alternatieve Nespresso cups zijn er ook de normale Nespresso cups. Deze normale cups zijn wel voor een wat hogere prijs verkrijgbaar. De normale koffie cups van Nespresso bestaan uit de smaken die we allemaal kennen zoals: Volluto, Arpeggio, Livanto, Roma en Ristretto cups. In deze koffie cups zitten de roots van Nespresso waar de smaak ook duidelijk herkenbaar is.

Ondanks de vele verschillende soorten smaken die Nespresso dus bied blijft koffie koffie. Dan is het wel fijn om een goedkopere optie er bij te hebben, aangezien we het product zo vaak gebruiken. Maar zolang er veel opties zijn om uit te kiezen en het bakje koffie goed smaak is de dagelijkse routine weer compleet.

Voor meer info : website bezoeken