The Alternative
Image default
Bedrijven

Het LOQED smart lock koop je bij 1001sloten

Afgelopen jaren zijn er veel stappen gemaakt in de technologie van slimme deursloten. Het LOQED smart lock is hiervan een perfect voorbeeld. Dit Nederlandse merk biedt kwalitatief zeer solide slimme deursloten aan. 1001sloten is de perfecte plek om jou LOQED smart lock aan te schaffen!

Mocht je twijfelen of LOQED wel het juiste merk voor jou is, lees dan verder. LOQED is een Nederlands merk die zich onderscheid op het gebied van slimme deursloten. Zij bieden een kwalitatief hoogstaand product aan die uw huidige cilinderslot doet vervangen.

Kies de kleur die bij jou woning past zelf!

1001sloten biedt een breed assortiment in de elektronische deursloten. LOQED is hiervan een van de producten. De LOQED producten zijn er in de zwarte en rvs uitvoering. Zo is er voor de meeste woningen wel een passende kleur. Mocht u nou een andere kleur zoeken. Neem dan contact met ons op of bezoek onze algemene elektronische deursloten pagina voor meer info.

LOQED elektronische deurslot

Waarom zou u nou voor een LOQED smart lock gaan? Wij raden dit slot aan om meerdere redenen, hierover even de belangrijkste:

–        Met 1 aanraking te openen

–        Zeer veilig door SKG*** & PKVW (politiekeurmerk veilig wonen)

–        Gratis app voor bediening en tevens Nederlands merk

–        IP-68 bescherming zodat buitengebruik geen probleem is

–        Integratie mogelijk met andere slimme producten

–        Veilige noodcode indien lege telefoon o.i.d.

Hierdoor blijkt de LOQED als 1 van de beste elektronische deursloten van dit moment te zijn gebruiken. Het SKG *** sterren keurmerk biedt een veilige cilinder die enorme weerstand biedt tegen inbraak. Daarnaast beschikt het slimme deurslot over een gratis app en IP-68 bescherming voor weersbestendigheid.

Download de app geheel gratis! De app van LOQED heeft geen abonnement functie. Hierdoor is de aankoop van het slot een eenmalige besteding.

Het elektronische voordeur slot heeft een lange gebruiksduur. Indien de batterijen leeg zijn, kunnen deze worden vervangen of opgeladen. Het slimme slot is ook te gebruiken voor achterdeuren, schuren of tussendeuren.

Koop veilig en snel je LOQED slot bij 1001sloten

1001sloten biedt uitstekende service en advies bij aankoop. Het specialisme van de online slotenspecialist toont zich in een adviesgesprek. Het bedrijf is zowel telefonisch, op de mail of via whatsapp te bereiken.

Doordat de website een veilige omgeving biedt is een online betaling altijd beschermd. Wacht daardoor niet langer en bestel uw eigen LOQED smart lock bij 1001sloten.