The Alternative
Image default
Dienstverlening

Hier vind je duurzame megablokken

CBMegablokken is een toonaangevend bedrijf in Oosterhout in de productie van hoogwaardige en duurzame megablokken. Als een betrouwbare leverancier van megablokken hebben ze jarenlange ervaring in de branche en heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd. De megablokken zijn geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder de bouw van tijdelijke muren, keerwanden, silowanden, opslagbunkers en meer. De blokken zijn gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen en extreme omstandigheden. De blokken worden gemaakt van 100% gerecycled betongranulaat of beton en zijn beschikbaar in hele of halve varianten. De hele zijn 160 centimeter breed en de halve 80 centimeter.

Enkele voordelen van megablokken

Een van de voordelen van de megablokken is dat ze eenvoudig te installeren zijn en snel kunnen worden gemonteerd. De blokken met verschillende afmetingen zijn direct uit voorraad leverbaar, onder meer omdat ze de logistiek in eigen beheer hebben. Dit maakt de blokken ideaal voor tijdelijke constructies of projecten met een strakke deadline. Daarnaast zijn de blokken ook gemakkelijk te demonteren en op te slaan, wat ze zeer praktisch maakt voor hergebruik op andere locaties. Naast de standaard megablokken biedt CBMegablokken uit Oosterhout ook maatwerkoplossingen aan voor klanten met specifieke eisen of wensen. De standaardopties zijn verkrijgbaar met één, twee, vier, zes of acht noppen. Welke je het beste kunt gebruiken, is natuurlijk afhankelijk van de toepassing, maar ze kunnen je hier zeker bij helpen.

Meer informatie over de blokken of het bedrijf

Het bedrijf hecht veel belang aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom worden de megablokken geproduceerd met behulp van gerecyclede materialen en worden er strenge milieunormen gehanteerd tijdens het productieproces. Als je op zoek bent naar hoogwaardige megablokken voor jouw project, dan zijn ze de perfecte keuze. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over het bedrijf en de producten. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met het professionele team voor advies en ondersteuning. Ze helpen je graag verder.

https://cbmegablokken.com/