The Alternative
Image default
Gezondheid

Hoe stop je een paniekaanval? Lees het hier!

Ik had dagelijks last van paniekaanvallen. Gelukkig kan ik nu dankzij de hulp van Nick de Waard zeggen dat ik geen last meer heb van paniekaanvallen. Als je wilt weten hoe, lees dan dit artikel over paniekaanval stoppen tips.

Toen ik voor het eerste last had van paniekaanvallen wist ik niet wat me overkwam. Ik was vervult met angst en wist me geen raad meer. Het was zo angstig dat het zelfs traumatisch voor me was. Ik zocht naar allerlei manieren om te genezen, maar niks hielp. Ik was naar de huisarts gegaan en kreeg wat medicijnen, maar ik wist al wel: dit is voor korte termijn. 

Ik zocht naar iemand die me kon helpen om mijn paniekaanval te stoppen. Gelukkig kwam ik al snel uit bij Nick.

Alles veranderde toen ik hulp ging zoeken van een ervaringsdeskundige

Ik kan me het eerste gesprek nog goed herinneren met Nick. Ik vertelde mijn verhaal en over al mijn angsten en het viel me op dat Nick heel rustig bleef. Hij straalde een bepaalde rust uit wat mij heel veel vertrouwen gaf. Ik dacht serieus dat ik gek was ofzo, maar dankzij het gesprek met Nick niet.

Hij vertelde mij dat het heel normaal is dat ik dit ervaarde en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Hij leerde mij ook een meditatietechniek dat me helpt om paniekaanvallen te stoppen. Ik ervaarde de coaching als magisch. Nick is nog vrij jong, maar hij heeft al zoveel kennis.

Wil je van je paniekaanvallen af? Schakel hulp in.

Ik kan je echt aanraden om hulp in te schakelen als je van je paniekaanvallen af wilt. Alleen doen is gewoon heel zwaar en ook niet nodig. Samen dit proces lopen is veel gemakkelijker. Je kunt volgens mij gewoon met Nick contact opnemen. Dankjewel voor het lezen.

https://nickdewaard.nl/paniekaanvallen-stoppen/