The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Hoe vind u de perfecte firewall voor uw bedrijf?

U heeft vast wel eens van een cyberaanval gehoord, maar liefst 45 procent van alle bedrijven krijgt hier mee te maken. Tot een aantal jaar geleden lag dit percentage op 29 procent, het is daarom niet zo gek dat online beveiliging steeds belangrijker aan het worden is. De verwachting is dan ook dat dit de komende jaren alleen maar gaat stijgen. Doordat veel gegevens in de Cloud opgeslagen worden, vergroot dit ook de kans op online criminaliteit. Cloud opslag brengt erg veel voordleen met zich mee, zo heeft u geen omkijken meer naar opslagcapaciteit wat een eigen beheer gehouden moet worden. Hieronder zullen wij drie tips geven om cybercriminaliteit tegen te gaan en uw cyberveiligheid te vergroten.

Breidt uw beveiliging zoveel mogelijk uit

Hoe meer beveiliging er aanwezig is hoe beter, dit klinkt natuurlijk heel logisch. De standaard beveiligingssystemen van vroeger zijn niet meer voldoende, er dient gekozen te worden voor een zeer uitgebreide firewall. Cybercriminelen zijn veel slimmer geworden dan jaren geleden, en hiervoor dienen dan ook betere systemen gekozen te worden om dit tegen te gaan. Kijk daarom zeker naar een firewall waar automatisch de nieuwste updates op geïnstalleerd worden om de nieuwste dreigingen tegen te gaan.

Opsporen van dreigingen

Naast een uitgebreide firewall is het ook van belang dat dreigingen snel opgespoord worden. Wordt de dreiging net een seconde te laat herkend kan dit er al voor zorgen dat de cyberaanval geslaagd is. Let hier dan ook goed op bij het afsluiten van een goed beveiligingssysteem.

Geavanceerde netwerk visibility

Een beveiligingssysteem moet zoveel mogelijk toegang krijgen tot de applicaties en websites waar u gebruik van maakt. Zonder deze toegang kan de firewall niet genoeg verkeersstromen in de gaten houden en kan deze soms te laat dreigingen opsporen. Kies daarom voor een firewall met een geavanceerd netwerk visibility.

SaaS diensten van Fundaments

Kijk zeker eens op de website van Fundaments, dit bedrijf biedt security-as-a-service diensten aan. Doordat dit bedrijf hun security strategie baseert op het NIST cybersecurity framework bent u altijd verzekerd van de juiste beveiliging. Vraag zeker eens naar de mogelijkheden bij dit bedrijf!

https://www.fundaments.nl/