The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Wilt u weten wat de voordelen zijn van een kinderbed met lade? Lees dan verder in dit artikel.

VOORDELEN VAN EEN MULTIFUNCTIONELE KINDERBED MET LADE

Vraag elke huiseigenaar, vooral ouders met kinderen, wat ze nodig hebben in hun huis en de meerderheid zal zeggen: Ze hebben meer ruimte nodig! Kinderen in de groei gaan snel door hun kleren heen, hebben veranderende voorkeuren voor boeken en speelgoed, en dat betekent dat ze voor al deze zaken meer opbergruimte nodig hebben. De oplossing: een multifunctionele kinderbed met lade!

 Bedden met opbergmogelijkheden vergroten de ruimte in de slaapkamer van je kind aanzienlijk. Wees creatief met het assortiment van de Perfecthomeshop kinderbedden waarin op verschillende manieren opbergen in het bedframe kan worden geïntegreerd, zoals:

  • Legplanken of een grote lade onder een eenpersoonsbed of stapelbed voor kinderen.
  • Toevoeging van een zijladder met meerdere opbergboxen
  • Het toevoegen van een multifunctionele opbergkast met draaiend bureau voor kinderzolderbedden

De bovenstaande opties zullen uw kinderen het gevoel geven dat ze meer ruimte hebben dan ooit tevoren! Het wordt voor hen ook veel gemakkelijker om hun kamer netjes te houden.

Vier voordelen van kinderbed met lade zijn:

1. Geen extra kindermeubilair meer nodig

Een geweldige manier om ruimte te besparen is een kinderbed met lade. Een uitstekend voorbeeld is het Family Bunk Bed dat kan worden voorzien van een trapladder met opbergdozen als opstapje, en een uitschuifbare bedlade onder het bed voor extra opbergruimte. Er zijn ook opties om een kledinghaak aan het bedframe toe te voegen, of een hangkast die erg handig is om de kleine snuisterijen van je kinderen in op te bergen. Met deze talrijke opbergmogelijkheden zal de slaapkamer van uw kind nooit meer rommelig aanvoelen.

2. Maximale ruimte, meer creativiteit

Elke vierkante centimeter ruimte is belangrijk voor slaapkamers in Singapore; dit is waar multifunctionele bedden absoluut van pas komen! Het kinderbed met lade is zo’n ingenieus ontwerp – het combineert drie functies in één: een kinderbed, opbergkast en een draaibureau. De kast en het bureau passen perfect in de zolderruimte onder het bed. 

3. Gaat lang mee

Kinderen groeien zo snel en hebben verschillende behoeften in verschillende fasen van hun jeugd. Met converteerbare kinderbedden, zoals het kinderbed met lade, kunnen de massief houten bedframes worden omgebouwd tot een eenpersoonsbed voor kinderen, een hoogslaper voor kinderen of een stapelbed voor kinderen.

4. Ruim de slaapkamer van uw kind op

Een van de grootste voordelen van opbergbedden is de mogelijkheid om een kamer snel op te ruimen. Als ze een spontaan logeerpartijtje hebben met hun vriendjes, is het makkelijk om de kamer snel op te ruimen en alles in de opbergruimte te gooien en voila, de slaapkamer van je kind is meteen opgeruimd.

Bezoek Perfecthomeshop kindermeubelshowroom om de mogelijkheden van onze creatieve kindermeubels en ombouwbare kinderbedden verder te verkennen.

kinderbed met lade