The Alternative
Aanbiedingen

Inspiratie voor als je op zoek bent naar een leuk jurkje

Een jurk is een kledingstuk waar eigenlijk iedere vrouw er minimaal één van in haar kledingkast zou moeten hebben. Je kunt jurken namelijk het hele jaar door dragen. Zomers is het een perfect luchtig kledingstuk en ‘s winters draag je een jurkje in combinatie met een panty. Bovendien kun je jurken ook naar allerlei verschillende gelegenheden dragen. Of je nu een leuk feestje op de planning hebt staan of een dagje op kantoor werkt, met een jurkje zit je altijd goed! Ben jij wel toe aan wat inspiratie om een nieuw jurkje te kopen? Lees dan vooral dit artikel!

Lange jurken

Een lange jurk, ook wel een maxi jurk genoemd, is enorm populair. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een lange jurk die ver over de knie valt. Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van hoe lang je zelf bent. Als je zelf niet zo groot bent, dan zijn lange jurken misschien wel té lang, maar dan kun je deze altijd nog korter (laten) maken. Of je draagt ze met een paar hoge hakken, dan is het probleem ook opgelost. Maxi jurken zijn een echte eyecatcher en je vindt ze in allerlei uitvoeringen. Met print, in een effen kleur, het kan allemaal niet op!  

Jurken met kant

Als je het over ultieme vrouwelijkheid hebt, dan hebben we het over kanten jurkjes. Een kanten jurk ziet er vrolijk uit en het maakt eigenlijk niet uit wat jouw persoonlijke kledingstijl is, een kanten jurkje staat iedereen! Misschien dat je kant wat te tuttig vindt, maar het is natuurlijk ook afhankelijk van het gehele plaatje. Draag je jouw haar vast, dan kan het wat tuttig overkomen, terwijl je met beachy haar juist weer een hele andere uitstraling krijgt.

Jurkjes met dierenprint

De afgelopen jaren hebben kledingstukken met een dierenprint een enorme vogelvlucht gemaakt. Zo ook de jurken met dierenprint. Vooral de jurk met een panterprint is bijna niet meer weg te slaan uit het huidige modebeeld. Maar ook de zebraprint is razend populair geworden. Je moet er wel van houden, want het zijn vrij uitgesproken jurken. 

Botanische jurken

Net zoals jurken met een dierenprint, zijn botanische jurken ook een liefhebber voor veel vrouwen. Botanische jurken zijn jurken met prints die bestaan uit plantmotieven zoals bijvoorbeeld palmbladeren of exotische bloemen. Het gaat om felle kleuren waarbij groen over het algemeen de overhand heeft. Botanische jurken vind je in midi jurken tot cocktailjurkjes en van casual tot werkgerelateerd.