The Alternative
Woning en Tuin

Je huis makkelijk beschermen tegen inbraken door veiligheidssloten

Zelfs als je in een rustige wijk woont, kan je je soms onveilig voelen. Als je een avondje weggaat naar een goede vriend of je gaat een weekje naar het zonnige zuiden, blijft het toch in je hoofd rondspoken: is mijn huis wel veilig tegen inbrekers? Hier komen de veiligheidssloten ter zake.

Vrijwel alle veiligheidssloten voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en zijn goedgekeurd door de SKG, de Stichting Kwaliteit Gevelbouw.

Als je dus graag je huis goed wil beveiligen, kan je om de veiligheidssloten heen. Goedgekeurd door twee belangrijke instanties op het gebied van veiligheid en daarnaast ook nog eens makkelijk te vinden op het internet en in de winkels, veiligheidssloten zijn in de huidige tijd eerder een must dan een uitzondering in een huis.

Een grote selectie aan veiligheidssloten

Op het internet, de websites van bouwmarkten en in bouwmarkten zelf is er een groot aanbod aan veiligheidssloten en – cilinders. Omdat het vrijwel zeldzaam is als je geen extra slot meer op je deur hebt, zijn ze makkelijk te vinden. Net zoals er veel verschillende huizen en deuren te vinden zijn, zo zijn er ook veel verschillende sloten te vinden. Zelfs tussen je voor – achterdeur kan een verschil zitten.

Voor het veiligste gevoel kun je gaan voor een combinatie van sloten, bijvoorbeeld het bekende insteekslot in combinatie met een haak of een cilinderslot en een paar bijzetsloten. Voor advies over welk slot het beste bij je huis en je deuren past kun je langsgaan bij een bouwmarkt of contact opnemen met een monteur.

https://www.veiligheidsslotenshop.be