Jouw online pagina’s in goede handen bij Your Business Online

Veel bedrijven – regionaal, landelijk en internationaal – hebben te maken met grote uitdagingen op digitaal vlak. Zonder vernieuwende strategieën op social media ben je tegenwoordig onzichtbaar. Maar waar haal je de knowhow en creativiteit vandaan? En dan hebben we het nog niet eens over de tijd die het vergt om al die sociale kanalen bij te houden. Hoe sta jij hierin? Ben je ook liever bezig met je eigen business in plaats van jezelf online te presenteren? Your Business Online is een social media bureau dat graag een aantal taken van je overneemt. Denk aan adverteren op Facebook, een LinkedIn nieuwsbrief of een Instagram product lancering.

Succesvolle social media marketing

Social media bureau Your Business Online heeft inmiddels een jaar of tien ervaring. De medewerkers weten keer op keer concrete resultaten te bereiken:

  • een betere zichtbaarheid en herkenbaarheid online;
  • het behalen van marketingdoelen binnen de gestelde termijn;
  • meer bezoekers naar de website dankzij links op sociale kanalen;
  • een beter imago vanwege constante online interactiviteit.

Social media marketing, zoekmachine optimalisatie en emailmarketing: Your Business Online zet het allemaal in om de door jou gestelde doelen te behalen.

Maak gebruik van meerdere social media kanalen

Iedere samenwerking die Your Business Online aangaat, is uniek. Jouw bedrijf met je specifieke producten en / of diensten, de eigenschappen van de branche en niche waarin je werkzaam bent, de huidige marktsituatie, je korte en lange termijn goals en je persoonlijke voorkeuren vormen samen een bijzondere mix die om een op maat gemaakte aanpak vraagt. In het algemeen kan gesteld worden dat de inzet van meerdere platforms tegelijkertijd -Instagram, YouTube, LinkedIn, Facebook, Pinterest – succesvol is. De meeste mensen op social media hebben een voorkeur voor één kanaal, maar checken regelmatig de andere kanalen. Al is het maar om een beetje blij te blijven en mee te kunnen praten met familie, vrienden en collega’s. Als deze mensen jou aanbiedingen keer op keer op verschillende plekken tegenkomen, blijft de boodschap hangen!

Wil je weten wat Your Business Online voor jou kan doen? Bel met 076 88 97 629 of stuur een mailtje naar info@yourbusinessonline.nl.