The Alternative
Image default
Dienstverlening

Laat uw chronische pijnklachten behandelen

Gaat u dagelijks de strijd aan tegen chronische pijnklachten of blijvende vermoeidheid? Dan zal dit op dit duur zijn tol eisen. Een mens is niet gemaakt om dagelijks pijn te hebben of zich zó energieloos te voelen dat een normaal leven leiden niet meer mogelijk is. Wellicht heeft u zelf al een hoop geprobeerd om van uw klachten af te komen. De huisarts en fysio zijn misschien al ingeschakeld geweest, maar hebben niet mogen baten. In dat geval is het tijd om een specialist in te schakelen die u écht verder helpt. Maak dan kennis met Revalis.

Een gespecialiseerde revalidatiekliniek

Revalis is een klieniek voor chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid waarbij ze alle specialisten onder één dak hebben. Zij weten dat deze klachten u ernstig belemmeren in het gewonde, dagelijkse leven. Daarom bieden zij hun patiënten een intensief programma voor revalidatie op maat aan. U ontvangt dan specialistische hulp om op verantwoorde wijze uw activiteiten weer op te pakken. Ze zetten hun beste specialisten voor u in en in samenwerking met u pakken ze uw klachten grondig aan. Hiervoor werken zij met unieke interdisciplinaire behandelprogramma’s. Het start met een diagnostiek naar uw chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid. Op basis daarvan bieden zij u een passend behandelprogramma aan, bestaande uit zowel groeps- als individuele sessies. Zo leert u omgaan met uw klachten  en worden deze tegelijkertijd verminderd. Hierdoor kunt u weer activiteiten ondernemen die eerst onmogelijk waren.

Laat u doorverwijzen

Het is alleen mogelijk om een behandelprogramma te starten bij Revalis als u een doorverwijzing heeft van uw medisch specialist of u huisarts. Daarna is het mogelijk om u aan te melden voor een behandeltraject op hun locaties in Breda en Den Bosch. Wanneer u nog verdere vragen heeft over wat zij voor uw chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid kunnen betekenen, neemt u het best telefonisch contact met hen op.