The Alternative
Image default
Bedrijven

10 dingen waar je aan moet denken bij huren bestelbus

Een bestelbus huren is tegenwoordig redelijk makkelijk: met een klik op de knop is het geregeld. Het is wel goed om van tevoren goed na te denken over wel soort busje je wilt huren, zodat je daarnaa geen spijt krijgt.

Meer bestuurders

Voordat je een contract tekent, is het aan te raden om na te vragen of meerder personen in het busje mogen rijden. Dat is namelijk niet altijd het geval. Mocht je op de betreffende dag niet in staat zijn om zelf het busje te besturen, kan iemand anders dat doen.

Verzekeringen

Check even hoe je verzekerd bent, want eventuele schade kan een behoorlijke som geld kosten. Soms is het mogelijk om je bij het verhuurbedrijf hiervoor te verzekeren. Uiteraard betaal je hier ook een extra bedrag voor. Vraag daarbij ook wat je moet doen als je pech krijgt.

Wat ga je meenemen?

De belangrijkste vraag, want je moet een bestelbus huren aan de hand van de dingen die je wilt vervoeren. Pak je een kleine kamer aan en heb je maar een paar spullen nodig? Dan is het kleinste model toereikend genoeg. Ga je een studentenkamer inrichten? Dan moet je iets meer meenemen en heb je ook een grotere laadruimte nodig.

Datum van huren

Plannen is belangrijk. Zet de datum van de verhuizing en verbouwing vast en ga dan een bestelbus huren. Misschien duurt het hele proces wel langer dan gedacht en heb je pas op een later moment de bus nodig. Huur het busje dus niet al te lang van te voren.

Laadlift

Als je iets wilt verplaatsen naar een kamer op de eerste verdieping, dan is het handig om een bestelbus te huren met een laadlift. Dit scheelt je een hoop tilwerk. Een bus met laadlift is weliswaar iets groter, maar meestal mag je deze met je B-rijbewijs besturen.

Tanken

Voor de benzine moet je natuurlijk zelf betalen. In sommige gevallen vraagt het verhuurbedrijf om de auto met een volle tank af te leveren

https://autoverhuurdemulder.nl/bestelbus-huren/