Laat uw zinken dakgoot vervangen door de vakman

Thealternative

Een zinken dakgoot staat voor kwaliteit en een langdurige bescherming tegen weersomstandigheden. Laat u uw dakgoot vervangen door De Zinkspecialist, dan kunt u helemaal rekenen op een duurzaam resultaat. De dakgoot wordt dan namelijk met vakmanschap gemonteerd, waarbij dit familiebedrijf uit Berlicum tot het uiterste gaat voor het leveren van topkwaliteit. Bovendien krijgt u tien jaar garantie op het geleverde werk en de producten.

Gespecialiseerd in dakgoot vervanging

De Zinkspecialist is een zeer geschikte partner, als u op zoek bent naar vervanging van uw dakgoot. Dit bedrijf behoort namelijk tot het kleine groepje ondernemingen dat zich uitsluitend bezighoudt met het vervangen van dakgoten bij particulieren en bedrijven. De medewerkers letten op alle details en staan bijvoorbeeld voor een goede maatvoering, degelijke aansluitingen en een juiste aansluiting van de hemelwaterafvoer. Een dakgoot vervangen doet De Zinkspecialist normaal gesproken in alle plaatsen die binnen anderhalf uur reistijd vanuit Berlicum liggen.

Dakgoot repareren? Ontvang gratis advies

Ook als u een reparatie van uw dakgoot wenst, dan kan De Zinkspecialist u adviseren. Een dakgoot repareren kan problemen opleveren, omdat bedrijven soms niet goed kijken naar de oorzaak van de lekkage of het defect. De Zinkspecialist geeft een vrijblijvend en kosteloos advies en kan meteen een prijsindicatie geven. Als reparatie mogelijk is, dan zorgen de ervaren medewerkers ervoor dat het probleem met uw dakgoot vakkundig wordt opgelost en niet terugkeert.

Het enthousiaste team van De Zinkspecialist bestaat uit de broers Robert en Michel Roosen en hun vader Bart. De vrouw van Robert, Soraya, is verantwoordelijk voor de administratie. Samen zorgen zij ervoor dat het vervangen van de dakgoot helemaal naar uw tevredenheid plaatsvindt. Zij geven graag de volle aandacht aan een project en gaan pas naar huis, als zij 100% tevreden zijn!

Voor meer info : website bezoeken