The Alternative
Image default
Bedrijven

Ledonline.nl weet alles over led

Als je via Google zoekt naar ledlampen verschijnt er een hele lijst met online shops. Er zitten groothandels bij, budgetwinkels en bekende namen als bol.com, Action en Karwei. Het komt erop neer dat je 24/7 overal wel LED strips, inbouwspots en wandlampen kunt kopen. Wij zouden je willen aanraden alleen zaken te doen met een expert. Iemand die echt verstand heeft van verlichting in het algemeen en de led-techniek in het bijzonder. Een voorbeeld van zo’n vakman is Ledonline.nl. Als je al precies weet welke lampen je nodig hebt en hoeveel van ieder exemplaar, dan kun je ze direct bestellen. Sta je op het punt de overstap op led te maken en twijfel je nog op bepaalde punten? Via de led-lijn (maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 19.00 uur bereikbaar) kun je al je vragen stellen. Snel een antwoord nodig? Maak gebruik van de led-chat. Een ingewikkelde vraag over specifieke kantoor-, etalage-, bakkerij verlichting of slagerijverlichting? Stuur dan een bericht of bel ons even.  

Bij Ledonline bestel je gemakkelijk in de online shop. Wil je meer dan enkel producten? In zee gaan met Ledonline.nl betekent dat je recht hebt op een professioneel lichtplan. In zo’n 3D ontwerp van de ruimte wordt aangegeven welke lampen voor de ideale lichtsituatie kunnen zorgen. Onderdeel van het plan zijn een uitgebreide beschrijving per lamp en het totale financiële plaatje. Bindend is het lichtplan niet, zie het als een handreiking waar je commentaar op kunt leveren en vragen over kunt stellen. Pas als jij het helemaal ziet zitten en je akkoord geeft, wordt vervolg gegeven aan het plan. De ledlampen worden tegen scherpe prijzen ingekocht. Alle armaturen worden geïnstalleerd. Het eindresultaat wordt uitgebreid gecontroleerd. Hierbij is het belangrijk dat de personen die in de ruimte werken tevreden zijn over het licht. Service achteraf, mocht een lamp het voor de te verwachten levensduur begeven, is natuurlijk inbegrepen.

 info@ledonline.nl. De chatoptie verschijnt vanzelf zodra je op de site bent. Als je langs wilt gaan, hierbij het adres: Weidehek 64D in Breda. Maak je wel een afspraak?

https://ledonline.nl/