The Alternative
Dienstverlening

Levensvragen? Stel ze aan een medium!

In het leven loopt iedereen wel eens met een aantal levensvragen rond die onbeantwoord blijven. Die kunnen betrekking hebben op je relatie, je werk, de liefde, of je nog zwanger zult raken, of misschien ben je gewoon nieuwsgierig voor wat de toekomst jou zal gaan brengen?

Ben je misschien niet zeker of dat je op het juiste pad zit in je leven, en heb je hier vragen over?

Dit zijn allemaal levensvragen waar de mediums van LifeTimeMediums jou mee zouden kunnen helpen.

 

Hoe werkt een online medium

Bij LifeTimeMediums kun je heel eenvoudig bellen naar het medium naar keuze, en waar jij het beste gevoel bij hebt. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt, en dat het klikt met het medium. Mocht dit niet het geval zijn kun je altijd kiezen voor een ander medium.

Help het medium zo goed mogelijk op weg door jouw vragen vooraf zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Bijvoorbeeld:

  • Op welke levensvragen zou je precies een antwoord willen hebben?
  • Wat voor advies zou je graag willen hebben.

Een reading bij een online medium werkt het beste als jouw vraag zo duidelijk mogelijk is.

 

Mediums van LifeTimeMediums

Het is heel belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt bij een medium, en dat het klikt. Daarom hebben ze bij LifeTimeMediums verschillende mediums in dienst die allemaal hun eigen werkwijze hebben, ze zijn gespecialiseerd in verschillende vlakken. Hierdoor kun je zelf beslissen welk medium, en welke werkwijze het beste bij jou en jouw probleem past. Want ieder mens is anders, en heeft daarom ook andere levensvragen. De Mediums kunnen je ook helpen om in contact te komen met een overleden dierbare als je daarnaar opzoek bent, misschien heb je nog onbeantwoorde levensvragen voor je overleden dierbaren. Of misschien is het een onaf gesloten hoofdstuk doordat het overlijden misschien erg plotseling is gebeurd. Vertel je levensvragen duidelijk aan het medium waar je mee in contact komt. Hoe duidelijker de levensvragen, hoe duidelijker het antwoord.