The Alternative
Bedrijven

Buiten vergaderen bij Hof de Brulle

Ben jij op zoek naar een inspirerende locatie om buiten te vergaderen in de frisse lucht? Bij Hof de Brulle op het Limburgse Heuvelland kunt u heerlijk vergaderen en maakt u de beste beslissingen met uw team. Teamleden voelen zich gelijkwaardig en komen ieder tot hun recht. Bij Hof de Brulle is van alles mogelijk; van een meeting tot samen schapen drijven of teambuilding. Tijdens het buiten vergaderen bij Hof van Brulle raak u gegarandeerd geïnspireerd en komt u tot nieuwe inzichten.

Waarom buiten vergaderen?

Waarom een buitenlocatie voor een vergadering? Het uitzicht en de omringende natuur op een buitenlocatie werkt rustgevend en inspirerend. Zeker in het mooie Limburgse Heuvelland. Je doorbreekt de dagelijkse sleur en bent even helemaal in een nieuwe omgeving. Het is bewezen dat een meeting, teambuilding of vergadering meer oplevert wanneer deze in een inspirerende omgeving plaatsvindt. Buiten zijn er veel minder afleidingen, waardoor u uw tijd veel effectiever gebruikt. Buiten vergaderen kan uw bedrijf dus veel opleveren en is zeker de moeite waard.

Voordelen buiten vergaderen

Als er veel wordt vergadert in dezelfde setting, vervalt u al snel in een routine, verliest u inspiratie en de focus. Door de omgeving te veranderen kunt u de sleur gemakkelijker ontbreken. U denkt immers even niet aan kantoor, maar kan zich focussen op de vergadering zelf. Daarnaast kunt u Hof de Brulle de samenwerking en vooral ook de focus op gezamenlijk doelen. Het voordeel van buiten vergaderen is dat de creativiteit stijgt. Bij wandelend vergaderen stijgt uw creatieve denkvermogen zelfs gemiddeld 60 procent. Zeker op het grote perceel van de Brulle kunt u lekker de benen strekken. Genoeg reden dus om buiten te vergaderen bij Hof de Brulle.

Genieten van een buiten vergadering

Iedereen heeft ’s zomers wel eens een vergadering gehad in een benauwde conferentieruimte. Veel mensen dicht op elkaar, geen frisse lucht en een airco die die vervelend in uw rug blaast. In uw pak plakt u vast aan die vervelende, oncomfortabele stoelen en zie je de hele dag niets meer dan witte muren en vermoeide collega’s. Ontzettend slecht voor de concentratie en creativiteit. Buitenlocaties bieden gelukkig wel inspirerende locaties. Comfortabele fauteuils, lange tafels en een fijne plek in de zon. U zit lekker in de natuur met uw collega’s en kunt zich focussen op uw meeting.

Ook in de winter is een buitenvergadering geschikt. U kunt in een serre of veranda genieten van de winterzon en een lekker stukje appeltaart met koffie. U heeft geen last van de hectiek van kantoor. Dit maakt buiten vergaderingen stukken prettiger en meer inspirerend dan gewone vergaderingen.

 

https://hofdebrulle.nl/buiten-vergaderen/