The Alternative
Toerisme

On-line cursus in management voor hospitality en toerisme.

Opleidingen in management voor de hospitality en de toeristische sector zijn net zoals andere opleidingen, zoals MBA, B.Sc, M.Sc, BBA, BCA enz… , erg in trek. Veel management instituten bieden mensen dan ook de mogelijkheid om zich te specialiseren. Hotel management instituten bieden dan ook zeer gegeerde programma’s aan die gericht zijn op de hospitality en die een diploma of certificaat afleveren op bachelorniveau. Een business opleiding in het hospitality management leert je om te werken vanaf de basis om het top niveau of een leidende functie te bereiken en zo de status van manager te bekomen.

Deze programma’s voor hospitality management gaan over de kennis van het beheer van inrichtingen in de hospitality en toeristische sector, waaronder hotels, restaurants, pretparken, marketing organisaties, centra, plattelands en andere gerelateerde bedrijvigheden. Voor mensen die van plan zijn om hun leven lang met slechts één organisatie bezig te zijn, kan deze methode een belangrijke stap zijn om vooruit te gaan, omdat ze daardoor kennis maken met alle facetten van de organisatie waarvoor ze werken en hen een beter overzicht geven van het werkprofiel op de verschillende niveaus. Mensen die dus een opleiding volgen, kunnen kiezen voor programma’s die leiden tot een certificaat, een ‘associate degree’ of een bachelor in het hospitality management.

Deze cursussen gaan over Restaurantbeheer, Verblijfsaccomodatie, Toerisme in het algemeen, Evenementen beheer, Voedsel en Drank-management, Conventie Management en dienstverlening en Sales & Marketing in de Hospitality.

In deze cursussen worden intensieve objectief georiënteerde vaardigheden en kennis aangeboden. De verwerking van de theorie wordt op hoog niveau aangeleerd in deze scholen. Aan de toekomstige professionals wordt eveneens een opleiding die gebaseerd is op demonstraties en stage aangeboden. De stages geven hen de kans om in de praktijk te oefenen voor hun toekomstige job of zelfs voor hun eigen zaak. Ook studiereizen en industriële bezoeken zijn daarin opgenomen.

Verschillende instituten voor managementopleiding bieden zowel stageprogramma’s aan als opleidingen en onmiddellijke tewerkstelling voor studenten die management in hospitality en toerisme als hoofdvak kiezen.

 

 

 

 

Voor meer info : website bezoeken