The Alternative
Image default
Toerisme

Rondvaarten door Amsterdam: Welke is geschikt voor jou?

Rondvaarten in Amsterdam zijn een geweldige manier om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Er zijn veel verschillende soorten rondvaarten beschikbaar, dus het kan lastig zijn om te beslissen welke geschikt is voor jou. In deze blogpost bespreken we de verschillende soorten rondvaarten in Amsterdam en helpen we je beslissen welke geschikt is voor jou!

Rondvaart Amsterdam

Een rondvaart is een geweldige manier om de stad vanuit het water te bekijken. Rondvaarten zijn beschikbaar op verschillende boten, van kleinere bootjes tot grote tourboten. Rondvaarten duren meestal 1 tot 2 uur en je kunt ze online of offline boeken. Rondvaarten zijn een erg leuke activiteit voor gezinnen, vriendengroepen, stelletjes of bedrijfsuitjes.

Riviercruise Amsterdam

Een riviercruise is een andere populaire optie voor rondvaarten in Amsterdam. Riviercruises bieden vaak een meer ontspannen ervaring dan Canal cruises, omdat ze over de grachten van Amsterdam varen in plaats van door de drukke kanalen. Riviercruises zijn beschikbaar op verschillende boten, waaronder sloepen en luxe tourboten. Rondvaarten duren meestal 1 tot 2 uur en je kunt ze online of offline boeken.

Hop On – Hop Off Boot

Deze rondvaart is een populaire optie voor mensen die graag de stad op eigen houtje verkennen. De Hop On – Hop Off boot biedt toegang tot verschillende haltes langs de grachten, waar je van boord kunt gaan om de stad te verkennen. Je kunt ook blijven zitten en genieten van het uitzicht terwijl de boot naar de volgende stop vaart. De rondvaart duurt ongeveer 1 uur en je kunt ervoor kiezen om online of offline te boeken.

Kinderboot Amsterdam

De Kinderboot is een kleinere rondvaartboot die speciaal is ontworpen voor kinderen. De boot vaart door de grachten van Amsterdam en biedt een unieke ervaring voor kinderen. Rondvaarten duren meestal 1 uur en je kunt ze online of offline boeken. De Kinderboot is een leuke activiteit, voornamelijk gericht op gezinnen met kinderen.

Bedrijfsboot Amsterdam

De Bedrijfsboot is een rondvaartboot die speciaal is ontworpen voor bedrijfsuitjes of groepsactiviteiten. De boot vaart door de grachten van Amsterdam en biedt een unieke ervaring voor groepen. Rondvaarten duren meestal 1 uur en je kunt ze online of offline boeken. De Bedrijfsboot is een leuke activiteit, voornamelijk gericht op bedrijfsuitjes, vriendengroepen of andere groepen.

Keuze maken

Zoals je ziet zijn er veel verschillende soorten rondvaarten in Amsterdam. Welke is geschikt voor jou? Dat hangt af van wat je zoekt in een rondvaart. Als je een meer ontspannen ervaring wilt, is een riviercruise misschien beter voor je. Als je de stad op eigen gelegenheid wilt verkennen, is een Hop On – Hop Off boottocht misschien een betere optie. En als je met kinderen reist, is de Kinderboot Amsterdam misschien wel de beste keuze. Wat je ook zoekt, er is vast en zeker een Canal cruise in Amsterdam die perfect bij jouw past!