The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Onze springplank, jouw carrière!

Je staat op het punt om aan een uitdagende en spannende reis te beginnen. We werken allemaal hard bij Talent&Pro, maar er is ook veel ruimte voor plezier en persoonlijke ontwikkeling. Gelukkige mensen = gelukkige klanten. Daarom bieden we je een all-inclusive pakket aan voordelen, waaronder veel vakantiedagen, de meest epische feestjes ooit, een verzorgde lunches, een verse fruitbar en sportlidmaatschappen, zodat je je leven optimaal kunt leven!

En! Bij Talent&Pro geef je een vliegende start aan je carrière. Ben je klaar om gecoacht te worden naar succes? Ben je klaar om zieke vaardigheden te ontwikkelen? Ben je klaar om meesterbewegingen te maken? Ben je klaar voor een werkgever die tijd maakt voor Happy Hours? Dan ben je klaar voor een Crazy Career. Er zijn genoeg keuzes, dus vind traineeship die bij jou past. Bijvoorbeeld het traineeship CDD-analist.

De financiële sector staat voor grote uitdagingen. Customer Due Diligence is er daar slechts één van. De snelgroeiende sector is onlosmakelijk verbonden met de steeds verdergaande digitalisering en de daarmee gepaard gaande risico’s. Misbruik, belastingontduiking en witwassen zijn slechts enkele voorbeelden van wat er dagelijks gebeurt op dit gebied. Hoe ga jij dit aanpakken?

In het CDD-traineeship maak je een vliegende start voor je carrière in de financiële dienstverlening. Je wordt autonoom in het nemen van de leiding in complexe CDD-dossiers, van end-to-end. Van intake tot het vinden van oplossingen voor uitdagingen van klanten. Als trainee beklim je bij Talent&Pro snel de trap naar succes!

Wil je je carrière naar een hoger niveau tillen, maar weet je niet precies hoe? Talent&Pro kan je helpen! In onze traineeships ontwikkelen we een sterke basis in jouw interessegebied. We werken met je samen en geven je de tools die je nodig hebt om te slagen. Laat ons je helpen je carrière op een succesvol pad te zetten.