Op safari in eigen land

Thealternative

We hebben het goed in ons kleine landje. Alles is dichtgetimmerd en goed geregeld. Van water uit de kraan tot arbeidsvoorwaarden. Daardoor weten we in grote lijnen altijd waar we aan toe zijn. Maar het leidt er ook toe dat het leven soms een beetje saai kan worden. Spanning hebben we eigenlijk alleen bij het hooghouden van al die ballen. Werk en privé combineren kan nogal een uitdaging zijn.

Hoe mooi zou het zijn om even lekker op avontuur te kunnen gaan en de stress even achter je te laten? Liefst een avontuur in eigen land? Dat kan via Glampings.nl. Glamping is de perfecte mix tussen avontuur en luxe. Je verblijft met in een safaritent in Nederland op één van de geselecteerde vakantieparken in een regio naar keuze. Van Overijssel tot Zeeland, van Friesland tot Limburg.

De ruime safaritenten of lodgetent staan al helemaal voor je klaar bij aankomst. Je kunt er dus gelijk in, zonder gedoe met stokken of scheerlijnen. Je hoeft zelfs je luchtbedje niet op te pompen, want de tent is volledig gemeubileerd en voorzien van (in ieder geval) een keuken, sanitair en een comfortabel bed. Voorbij is de tijd dat kamperen gelijk stond aan beroerd slapen en eenpansgerechtjes. Een glamping verblijf in  safaritent combineert het avontuurlijke van kamperen met het comfort van een hotelkamer. Glamping is dus kamperen in stijl.

De vakantieparken zijn geschikt voor het hele gezin en gelegen in een omgeving waar veel te zien en te beleven is. Daardoor is een glampingtrip voor iedereen een welkome afwisseling van de dagelijkse sleur. Zie hoe de kinderen de tijd van hun leven hebben en laad ook zelf je batterij weer even op. En je zult zien, dit wil je vaker doen! Weet dan dat er zelfs safaritenten zijn met verwarming. Glamping kun je dus het hele jaar door doen! Kijk op Glampings.nl voor de mogelijkheden voor een weekendje weg, of een vakantie van enkele weken.

Voor meer info : website bezoeken