The Alternative
Aanbiedingen

Overweeg je een hoogwerker te huren, lees dan eerst deze blog

Als je de hoogte in moet voor een klus, is het slim om na te denk hoe je daarbij wilt gaan komen. Als je maar een paar meter om hoog moet, voldoet een ladder. Kan je gedurende de klus op dezelfde plek blijven? Dan kan een bouwsteiger een oplossing zijn. Toch heb je voor een goed hoge klus groter geschud nodig. Een hoogwerker is dan je grootste vriend. Hoogwerkers kun je makkelijk huren en dat scheelt aanschaf kosten. Hoogwerker huren? Dat kan bij verschillende bedrijven, wij raden Hoogwerkt aan. Bij Hoogwerkt kun je diverse hoogwerkers huren en betaal je nooit te veel. De huur wordt namelijk per uur verrekend en dat scheelt weer een hoop kosten!

Waar moet je op letten voordat je een hoogwerker huurt?

Voordat je met een hoogwerker aan de slag gaat, moet je rekening houden met een aantal dingen. Zo moet je afwegen of je hem binnen of buiten nodig gaat hebben. Dit is namelijk een groot verschil. Als je een hoogwerker binnen gaat gebruiken moet je goed op letten dat de deuren wel breed en hoog genoeg zijn. Er zijn nog veel meer belangrijke punten om te overwegen, zo kun je je afvragen hoe of de ondergrond van de locatie wel geschikt is voor een hoogwerker. Ga dus altijd eerst even in overleg met een expert. Zo kom je niet voor verassingen te staan, want dat wil je niet mat zo’n grote machine. Wil je de hoogwerker buiten gaan gebruiken, let dan op dat de wind niet te hard waait. Als er namelijk windkracht 6 is, dan mag je de hoogwerker niet buiten gebruiken. Vergeet ook niet om te controleren of je verzekerd bent voor een hoogwerker. Een ongelukje kan altijd gebeuren, maar daar wil je niet voor opdraaien. 

Meer info? 

Wil je meer weten over de eisen die relevant zijn rondom het gebruik van een hoogwerker? Of kan je niet wachten om er eentje te huren? Neem dan een kijkje op de site van Hoogwerkt, daar is veel informatie te vinden over hoogwerkers. Je kunt ook telefonisch contact opnemen, ze helpen je graag.

https://www.hoogwerkt.nl/