The Alternative
Aanbiedingen

Hang iets speciaals aan de muur

De wereldkaart wordt al een lange tijd gebruikt, zo werd het vroeger voornamelijk gebruikt om te navigeren en de juiste koers te varen. Nu weten we gelukkig hoe de wereld er uit ziet, en gebruiken we de kaart niet meer om te navigeren. Maar de wereldkaart is gelukkig niet uit onze levens verdwenen, het wordt namelijk vaak gebruikt als decoratie. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een houten wereldkaart aan de muur te hangen. Maar wist je dat er nog meer opties mogelijk zijn? Deze opties vertellen wij jou in deze blog!

Een wereldkaart gemaakt van zilver

Een wereldkaart met een zilveren look is vast niet de eerste optie die in je opkomt. Je kan het vast niet plaatsen en weet niet hoe het eruit komt te zien in je huis. Maar het is een echte eyecatcher! Plaats de zilveren wereldkaart bijvoorbeeld aan een zwarte muur, het contrast met het zilver en zwart is echt geweldig. Hierdoor springt de wereldkaart er nog meer uit!

Een wereldkaart gemaakt van koper

Koper wordt vaker gebruikt voor accessoires, het geeft een robuuste industriële look aan je huis. maar in sommige gevallen kan het ook sjieke uitstraling hebben. De warme koper kleur geeft veel sfeer aan de ruimte in je huis en het maakt de ruimte ook nog eens gezelliger.

 

Een wereldkaart gemaakt van metaal

We blijven nog even in de industriële hoek, want ook een metalen wereldkaart heeft deze uitstraling. Bij een metalen wereldkaart wordt gebruikgemaakt van cortenstaal, waardoor de wereldkaart extra stevig is!

 

Een wereldkaart met een betonlook 

Wil je een speciale wereldkaart aan de muur? Kies dan voor een kaart met betonlook! Deze kaart heb je vast nog niet zo vaak bij iemand thuis gezien, hierdoor is de kaart extra speciaal. Daarnaast is zijn de landen duidelijk te zien, de landgrenzen zijn namelijk zwartgekleurd en de landen grijs. 

 

Jouw wereldkaart aanschaffen bij World of Art

Naast al deze unieke kleuren en materialen heeft World of Art ook wereldkaarten van hout. Nieuwsgierig geworden naar wereldkaarten? Neem dan eens een kijkje op de website van World of Art. Deze partij biedt een hoop verschillende kaarten aan, zoals de kaarten hier boven genoemd. maar er zijn nog meer verschillende materialen en kaarten verkrijgbaar!

 

https://www.worldofart.nl/