Proefschrift drukken bij proefschriftenprinten.nl

Thealternative

Voor proefschrift drukken kan ik Proefschriftenprinten.nl van harte aanbevelen! Ik heb namelijk voor hen gekozen als drukker voor mijn thesis en ben daar heel tevreden mee! Voor het verkrijgen van mijn docterstitel op de universiteit, heb ik een proefschrift moeten schrijven. En uiteraard hadden zij wel aanbevelingen voor een drukkerij voor het proefschrift drukken. Maar ik heb ervoor gekozen om zelf te gaan zoeken.

Proefschrift drukken

Ik ben op proefschrift drukken gaan Googelen en kwam als allereerste Proefschriftenprinten.nl tegen. En daar ben ik hartstikke positief over! Zij hebben namelijk voor mij proefschriften gedrukt die van fantastische kwaliteit zijn! En ook de omslag hebben zij voor mij compleet verzorgd. Die heb ik hen gratis laten ontwerpen. En vervolgens is dat gedrukt op de hoog kwalitatieve kaft. De reacties van mensen aan wie ik mijn proefschrift uitdeelde was ook lovend. Want de eerste reactie moet natuurlijk goed zijn. En dus de omslag. Daarnaast vond iedereen de inhoud ook hartstikke goed.

Proefschriftenprinten.nl

Ook vond ik bij Proefschriftenprinten.nl het persoonlijke contact heel erg goed. Toen ik een offerte had aangevraagd werd ik diezelfde dag al teruggebeld. En diegene was de rest van het traject dan ook altijd mijn contactpersoon. Vervolgens hebben wij direct voor een bepaalt soort briefpapier gekozen. En ook voor de kaft diende ik een speciaal briefpapier te kiezen.

En na een paar werkdagen werden alle exemplaren van mijn proefschrift al geleverd! Tussendoor had ik ook nog contact met mijn contactpersoon bij Proefschriftenprinten.nl voor het ontwerp natuurlijk. En dat had ik direct goedgekeurd. Want dat maakte het helemaal af! Ik kan hen dan ook van harte aanbevelen als jij nog een drukkerij zoekt voor proefschrift drukken.

Ook een aantal medestudenten van mij op de universiteit hebben voor Proefschriftenprinten.nl gekozen. En ook bij hen ziet het er fantastisch uit!

Voor meer info : website bezoeken