Waar origineel cadeau voor afscheid groep 8?

Thealternative

Laatst zocht ik een origineel cadeau voor afscheid groep 8. Ik zoek een cadeau omdat mijn zoon afscheid neemt, net als alle andere leerlingen natuurlijk. Ze gaan namelijk over naar de middelbare school.  Echter willen we de leraren op een speciale manier bedanken voor de inzet en tijd die ze in de kinderen gestoken hebben. We willen het alleen niet met een stom kaartje af doen. Het cadeau dat we willen geven moet origineel zijn. Ik ben dus voor afscheid groep 8 gaan zoeken en kwam verschillende cadeau ideeën tegen. Alleen origineel vond ik ze niet echt. Want het was bijna allemaal het zelfe. Of een kaart, een knutselwerkje of een schilderij of iest dergelijks. Maar dat was niet waar ik naar opzoek was voor de meester van mijn zoon. Lees in deze blog welke afscheidscadeau wij, als ouders van de leerlingen, gekozen hebben om te geven aan de meester van afscheid groep 8.

Zoeken afscheid groep 8

Ik ben via internet gaan zoeken op afscheid groep 8 en kwam verschillende website websites tegen waar ideeën op beschreven stonden. Ik ben dus gaan zoeken en kwam ideeën tegen die zo NIET-origineel waren, dat ik ook al snel de website weer verliet. Maar toch slaagde de zoektocht wel. Ik kwam namelijk op de website van Jilster tegen. Op deze website stond een super origineel idee beschreven, waar ik nooit aan gedacht zou hebben. En het was niet eens duur! Ik heb het idee direct doorgespeeld aan de andere ouders en die vonden het idee ook leuk. Zodoende ben alvast gaan beginnen aan het maken van pagina’s voor het idee. Het idee van Jilster is het maken van een tijdschrift met pagina’s over leerlingen en leraren en speciale gebeurtenissen van dat jaar.  Wil je weten wat het idee helemaal inhoudt? Lees dan de tekst op de website: jilster.nl/afscheid-groep-8. Ik ben in ieder geval super enthousiast, u ook?

Voor meer info : website bezoeken