The Alternative
Dienstverlening

Schade aan uw dak? Bel De Dakmakers voor een dakreparatie

Voor een dakreparatie aan uw platte dak kunt u De Dakmakers bellen. De ochtend van een Dakmaker begint altijd in Alphen aan den Rijn, waar ons kantoor en magazijn zich bevindt. Vanuit Alphen aan den Rijn hebben wij een ruim werkgebied, waaronder de Randstad en ’t Groene Hart. In het magazijn vult elke monteur zijn service bus aan met de standaard voorraad aan materialen. Wanneer er voor het dak van een klant extra materiaal nodig is wordt dit ook meteen in de bus geladen. Iedereen kan op zijn tablet via de DakmakersApp zien wat er voor elke dag op de planning staat. Zo is het duidelijk waar we heen moeten, welk materiaal er eventueel extra nodig is en kunnen we ervoor zorgen dat we op tijd bij de klant zijn.  

Het team van De Dakmakers is heel hecht. Iedereen heeft uitstekende scholing gehad bij een opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in dakdekken. We zijn allemaal goed gecertificeerd en hebben veel ervaring. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor het dakdekken, en hebben wij het VCA certificaat in handen, wat betekent dat wij volgens de eisen werken op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Bij ons krijgt u altijd volledige projectgarantie over het werk dat wij uitvoeren. Kortom, een gezellig en leuk team dat u graag komt helpen, want op een dak staan vinden wij het allerleukste van ons werk.

Altijd verzekerd van een gezond dak met ons all-in dakonderhoud

Een leuke service die wij aanbieden is het all-in dakonderhoud. Dit onderhoud houdt in dat wij geregeld uw dak komen checken. Het dak wordt door ons goed schoongemaakt en zorgvuldig geïnspecteerd op eventuele gebreken. Wanneer er gebreken op uw dak zijn geconstateerd die voor ons makkelijk op te lossen zijn zullen we dit meteen doen. Hebben we meer tijd nodig of ander materiaal dat we niet bij ons hebben dan komen we zo snel mogelijk weer bij u langs om de schade te repareren.

Voor meer info : website bezoeken