The Alternative
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuivende panelen voor elke ruimte in uw bedrijf

De schuivende panelen zijn ideaal voor elke grote ruimte in uw bedrijf. Elke grote ruimte kan worden opgesplitst op een mooie manier. Dit gebeurt door middel van de schuivende panelen van BREEDVELD. Deze panelen zorgen ervoor dat er meerdere ruimtes worden gecreëerd in een grote ruimte. Deze ruimtes worden dan bijvoorbeeld gebruikt voor flexplekken, wachtruimtes en werkplekken voor medewerkers.

Een functionele ruimte door schuivende panelen

Maak een grote ruimte nu multifunctioneel met de schuivende panelen van BREEDVELD. Deze panelen zorgen ervoor dat een ruimte kan worden opgesplitst in meerder ruimtes. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen of zorginstellingen. De laatste tijd maken onderwijsinstellingen en kerken er ook steeds meer gebruik van. De schuivende panelen kunnen zo ontworpen worden dat deze perfect bij uw bedrijf passen. In een ziekenhuis wordt natuurlijk een ander soort ontwerp gebruikt dan in een kantoor, dit is ook allemaal mogelijk bij het bedrijf. Maak dit bespreekbaar met een van de experts van BREEDVELD. Er wordt dan samen met u gekeken wat de verschillende mogelijkheden zijn op basis van uw eisen en wensen voor uw bedrijf. Het bedrijf zorgt ervoor dat de schuivende panelen perfect passen bij het interieur van uw bedrijf. Het is ook mogelijk om gelijk een offerte aan te vragen voor de panelen en het monteren ervan. De experts geven u een goede prijsindicatie waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Neem nu contact op met het bedrijf

Wilt u meer informatie ontvangen over de schuivende panelen van BREEDVELD? Neem dan nu contact op met het bedrijf. Een van de experts helpt u graag verder. Ze geven u meer informatie over de panelen en bespreken met u de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen, zo krijgt u direct een prijsindicatie. U weet gelijk wat het ongeveer gaat kosten.

https://www.breedveld.com/