The Alternative
Banen en opleidingen

Teamleider Maintenance, Utrecht

Wij zijn op zoek naar teamleiders in de regio Utrecht, die vanaf dag één impact kunnen hebben, het aanspreekpunt zijn voor alle interne logistieke systemen van TGW Systems BV en zorgen voor een uitstekende samenwerking met klanten. Dit is een mooie kans om te gaan werken in een van de nieuwste distributiecentra in een van de grootste online supermarkten van Nederland. In dit nieuwste distributiecentrum in Utrecht (met een oppervlakte van 42.000 vierkante meter) worden artikelen opgeslagen en gesorteerd in drie temperatuurzones (vriezer, koelcel en omgevingstemperatuur).

Als teamleider ben je eigenlijk het begin van de realisatie van dit nieuwste project van TGW Systems BV (onderdeel van TGW Logistics Group). Veldapparatuur omvat de meest geavanceerde technologieën zoals transportbanden, rollenbanen, shuttles, sensoren, scanners en weegsystemen.

Als teamleider ben jij de motivatie en motivatie om het team te behouden. Je bouwt mee aan een nieuw onderhoudsteam, waar je zelf je collega’s begeleidt en begeleidt. Je denkt na over nieuwe ontwikkelingen en mogelijke punten om al onze technische processen en installaties te verbeteren.

Daarnaast gebruik je ook SCADA-, TS-, WCS-, CMMS- en Microsoft-softwarepakketten om te rapporteren over de technische voorwaarden van de installatie volgens het contract en KPI. U kunt het onderhoud en het uit te voeren onderhoudsplan coördineren. U kunt eventuele storingen en upgrades in het automatiseringssysteem coördineren. U voldoet altijd aan alle huidige en toekomstige gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Je neemt deel aan dagelijkse klantbijeenkomsten. U werkt constant aan het verbeteren van de prestaties van ons systeem. Je wordt nauw betrokken bij de installatie, inbedrijfstelling en het testen van upgrades en verbeteringen in verschillende stadia van het project.

Functie-eisen:

Je hebt de relevante middelbare technische opleiding afgerond, maar je hebt zowel mechanische, elektrische als softwarematige vaardigheden. Als je al ervaring hebt met het werken in een geautomatiseerd stroomverdeelcentrum, en naast mechanische kennis, heb je ook ervaring met het gebruiken en / of implementeren van gerelateerde softwaretools (bijvoorbeeld Siemens S7, Profibus, Canbus, Profinet en ASI Bus) , Het zal erg handig zijn. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een uitstekende klantrelatiebeheerder. U kunt omgaan met kritische deadlines. Je hebt ervaring opgedaan met het managen van kleine teams in vergelijkbare omgevingen.

https://www.vindazo.nl/keywords/art-director.html