The Alternative
Bedrijven

Telemarketing bedrijf Teleleads

Telemarketing bedrijf Teleleads

Kan jouw sales afdeling wel wat ondersteuning gebruiken? Wil jij groeien en meer klanten aantrekken, maar weet je niet waar je die vandaan moet halen? Teleleads is als telemarketing bedrijf dan jouw ideale partner. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in telefonische acquisitie en het genereren van leads. Names jouw bedrijf kunnen wij andere organisaties telefonisch gaan benaderen om een afspraak voor een salesgesprek te maken. Met onze werkwijze zorgen we voor kwalitatieve leads, die jouw eigen sales toppers vervolgens kunnen binnenslepen.

Onze dienstverlening

Wij kunnen je op diverse manieren van dienst zijn. Zo bieden we de dienst dataverrijking aan, waarbij we informatie gaan verzamelen over leads en klanten. Ook kunnen we door middel van koude acquisitie leads gaan bellen om een afspraak in te plannen. Verder behoort het genereren van leads tot de mogelijkheden. Zelfs een sales training ter ondersteuning van je eigen sales team is mogelijk.

Hongerig als wolven

Als telemarketing bedrijf is Teleleads de perfecte partner als het om B2B sales en telemarketing gaat. Onze telemarketeers beschikken over veel ervaring, zijn enthousiast en hebben de expertise om de juiste afspraken te maken. We’re hungry like wolves, en daar geniet jij de voordelen van. Onze aanpak is klantgericht en proactief, waardoor we voor goede en concrete afspraken zorgen.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten? Bel ons dan vrijblijvend op 088 000 85 75 en vraag om meer informatie. Wellicht kunnen we een kennismaking met elkaar inplannen, zodat we je meer kunnen vertellen over onze dienstverlening.

Voor meer info : website bezoeken