The Alternative
Hobby en vrije tijd

Tips voor de strandganger

Het is altijd verstandig om je goed voor te bereiden wanneer je een lekker een dag naar het strand gaat. Je wilt natuurlijk nooit iets vergeten wanneer je weet dat je dik een uur moet rijden. We geven je in dit artikel daarom graag wat tips waarmee jij volledig voorbereid naar het strand kunt gaan. We zorgen ervoor dat je niks vergeet!

Laten we beginnen bij het begin, met het meenemen van een kleine tas. Hierbij kun je denken aan een toilettas of een klein handtasje waarin je alle kleine dingen kunt stoppen zodat je ze niet elke keer kwijt raakt. Het is bijvoorbeeld best moeilijk om iets terug te vinden wanneer het in het zand is gevallen. Als je besluit om je elektronica mee te nemen is het aan te raden om hier plastic zakjes voor mee te nemen die waterdicht zijn. Op het strand is er natuurlijk altijd het risico dat spullen nat worden.

Het is ook erg belangrijk om jezelf te beschermen. Dit kun je doen door eens leuke petten te kiezen zoals bijvoorbeeld een trucker cap. Natuurlijk beschermt dit je niet volledig tegen de zon, neem daarom altijd zonnebrandcrème mee. Kies ook altijd voor een factor die hoog genoeg is. Wanneer je een gevoelige huid hebt is het belangrijk dat je een hoge factor kiest. Smeer je direct in als je op het strand, het is af te raden hiermee te wachten. Verbranden doe je namelijk binnen een mum van tijd!

Zorg er ook altijd voor dat je een extra handdoek bij je hebt wanneer je besluit het water in te gaan. Het kan namelijk altijd even duren voordat je handdoek weer opgedroogd is. Het is daarom erg fijn om een extra handdoek bij je hebben waar je je mee kunt afdrogen wanneer je weg gaat. De andere handdoek zit natuurlijk ook volledig onder het zand. Wat natuurlijk ook erg van belang is, is het meenemen van lekker eten en drinken. Drinken is in de zon sowieso erg belangrijk omdat je vaak veel vocht verliest en niet wilt uitdrogen. Het kan daarnaast ook zeker geen kwaad om wat lekkers te eten op het strand!

 

Voor meer info : website bezoeken