The Alternative
Image default
Beauty en verzorging

Tips voor een betere huid

Puistjes zijn geen pretje, vooral niet als je haast hebt of een belangrijke dag hebt. Maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om ze te voorkomen, waaronder: Was je gezicht voor je naar bed gaat. Het maakt niet uit hoe moe je bent, je wilt NOOIT met je make-up op slapen. Denk er eens over na – wanneer was de laatste keer dat je iemand zag met een geweldige huid die ook sliep in hun make-up? Ja, dat is zeldzaam. Dat komt omdat al het vuil en olie vast komt te zitten in je kussensloop, wat puistjes veroorzaakt. Zorg er altijd voor dat je je gezicht 30 tot 45 seconden wast met een nikkelgrote hoeveelheid face wash zoals cosrx low ph good morning gel cleanser lang duurt het om al het vuil en olie van je gezicht te verwijderen).

U zult een vochtinbrengende crème zoals Klairs midnight blue calming cream willen kiezen die vrij is van olie. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een vette huid. Als uw huid droog is, kan het helpen om een crèmiger vochtinbrengende crème te gebruiken. Vochtinbrengers herstellen de barrièrefunctie van je huid. Maar als je overdrijft en te veel gebruikt, kan je huid afbreken en vet worden of vatbaar worden voor acne. Wees dus voorzichtig met de hoeveelheid die je aanbrengt, want met een beetje kom je een heel eind. Je moet ook opletten hoelang je de moisturizer op je gezicht aanbrengt. De algemene regel is dat je het 15 minuten voordat je make-up op gaat doen aanbrengt, zodat je huid de tijd heeft om het product te absorberen en het niet op je foundation of getinte moisturizer smeert. Natuurlijk zijn deze regels niet waterdicht en werken ze misschien niet voor iedereen. Het is altijd een goed idee om uw dermatoloog te raadplegen als u veranderingen in uw huid opmerkt die niet op hun plaats lijken of overdreven lijken.

Sla je ochtend wasbeurt niet over. Haarverzorgingsproducten worden door je kussensloop geabsorbeerd en komen vervolgens op je huid terecht – als je ze ’s ochtends niet verwijdert, verstoppen ze je poriën de hele dag. Probeer voor het wassen voor school iets verhelderends om je huid wakker te maken. Als je ’s ochtends moeilijk opstaat, kan een verkoelende gezichtsreiniging je helpen er echt levendig uit te zien.

https://kocosmo.nl/