The Alternative
Image default
Bedrijven

Ieder gezin met kinderen moet dit aanschaffen

Kinderen in huis kunnen af en toe best lastig zijn. Ze maken dingen kapot en trekken alle kasten open. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Met onderstaande zaken weet je dit te voorkomen.        

Stoelpoot beschermers

Heb je een dure vloer en ben je bang dat je kinderen deze gaan beschadigen? Overweeg dan om stoelpoot beschermers te kopen! Zoals de naam al suggereert, plak je de stoelpoot beschermers onder de stoelpoten om beschadigingen op de vloer als gevolg van het verschuiven van stoelen te voorkomen. Hierdoor hoef je dus niet meer bang te zijn dat je kinderen krassen op de vloer maken. Uiteraard kun je het voor meer dingen gebruiken dan alleen voor onder de stoel. Je zou de bescherm stickers bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken voor onder de tafel, kast en eigenlijk ieder meubelstuk dat geregeld verschoven wordt. Je koopt ze in de bouwmarkt of op internet voor een paar euro. Gezien de vele toepassingsmogelijkheden zeker de moeite waard om aan te schaffen!

 

Kast met kinderslot

Tegenwoordig kun je een bepaald mechanisme in je keukenkast installeren waardoor kleine kinderen deze niet meer open krijgen. Een soort van kinderslot waar je als volwassenen eigenlijk niks van merkt, behalve dat het deurtje wat zwaarder opengaat. Deze gadget is super voor bezorgde ouders die bang zijn dat hun peuter zonder besef schoonmaakmiddel of bleek consumeert en langzaam sterft. Met een kinderslot in je keukenkastje staan je schoonmaakmiddelen altijd buiten bereik van kinderen zodat je ze met een gerust hart alleen in de keuken kan laten.

 

Slimme deurbel

Een slimme deurbel is een speciale deurbel met een camera die gekoppeld is aan een app op je telefoon. Hierdoor krijg je dus gelijk en melding als er iemand aanbelt en zie je ook direct wie het is. Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat hij of zij de sleutel vergat waardoor ze voor een dichte deur komen te staan. Het voordeel van een slimme deurbel is, dat mocht je telefoon leeg zijn, Je de mensen nog steeds kan laten weten dat je voor een dichte deur staat. Vooral voor mensen die regelmatig pakketjes laten bezorgen is dit echt een perfecte gadget. Je kan namelijk ook praten door de deurbel via de app. Je kan de bezorger dus zeggen dat hij of zij achterom kan lopen om daar het pakket neer te zetten, om maar een voorbeeld te noemen.