Tuinposters

Thealternative

Tuinposters zijn de trend van dit moment om in de tuin te hangen. De posters worden gemaakt van weerbestendig canvas en staan echt prachtig in de tuin. Uiteraard worden de posters direct op een speciaal frame gemonteerd. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om de poster perfect aan de muur of omheining op te hangen. Heb je bijvoorbeeld nog een saai stuk schutting in de tuin? Of ben je niet zo’n fan van de schutting van de buren? Dan kan je er met een canvas schilderij alsnog een mooi kunstwerk van maken. Een lege muur of een kaal wandje wordt zo weer prachtig in de eigen tuin. Zo tover je een saaie muur om tot een waar kunstwerk in je eigen tuin. Dankzij het canvasframe van 2 cm dik komt het kunstwerk ook echt een stukje naar voren. Dit maakt het letterlijk een schilderij dat echt tot leven komt in je eigen achtertuin.

Kies voor een tijdloos design canvas schilderij

In onze collectie kan je kiezen uit tientallen designs voor een canvas schilderij. Je kan kiezen uit de mooiste kleurenfoto’s en doorkijkjes in de natuur. Uiteraard passen deze perfect in je tuin. Maar je kan natuurlijk ook voor een stijl kiezen die je persoonlijk aanspreekt. Maak bijvoorbeeld een Holland Landschap in je tuin met een paar koeien. Of kies voor een schitterend uitzicht over Toscane. Naast de kleurrijke foto’s kan je ook nog voor zwart wit foto’s kiezen. Deze zijn tijdloos en brengen misschien minder kleur in de tuin, maar zijn wel super inspirerend om op te hangen. Dit is zeker weten weer eens iets anders om in de tuin te hangen. Maar je kan natuurlijk ook je tuin opvrolijken door een paar mooie bloemen aan de muur te hangen. Bestel jouw eigen canvas schilderij online in de webshop en geniet van je nieuwe uitzicht in de tuin.

Kies voor trendy maatwerk in je eigen tuin

Ben je op zoek naar sfeer in je tuin? Dan kan je kiezen voor een canvas schilderij om op te hangen. Uiteraard zijn de schilderijen 100% weerbestendig en kan je vertrouwen op de kwaliteit die je van ons gewend bent! Wij zorgen ervoor dat je tuin er prachtig en vooral sfeervol uit komt te zien met je eigen tijdloze canvasposter in de tuin. Maak jouw nieuwe tuin helemaal af of pimp juist de tuin met een gadget die nog ontbreekt! Met onze schilderijen maak je in ieder geval van je tuin een uniek plekje.