The Alternative
Image default
Verbouwen

Van Gastel verhuizingen, uw verhuisservice in het nieuwe jaar!

De kerstboom mag het huis uit, de versieringen weer netjes opgeborgen, het nieuwe jaar is ingeluid. Wat zijn uw voornemens voor het nieuwe jaar? Misschien gaat u wel de keuken vernieuwen, de badkamer aanpakken of uw tuin eens vernieuwen. Anderen pakken het nog grootser aan, er komt een nieuwe woning! Na het gevecht om de prijs is het moment daar, u bent de trotse eigenaar van een nieuw huis. Nu als een speer uw oude huis verkopen, even verhuizen, en lekker genieten in de nieuwe woning. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. ‘Even verhuizen’, we weten allemaal dat men dit niet ‘even’ doet. Neem eens een kijkje bij dit het verhuisbedrijf in Bergen op Zoom.

Voornemen voor het nieuwe jaar: neem een verhuisservice in handen

Pak het in het nieuwe jaar eens anders aan. Dit jaar kunt u ervoor kiezen om niet de hele verhuizing zelf te moeten doen. Natuurlijk heeft u hulp van familie en vrienden maar hoe zo het zijn als er vakmannen en vakvrouwen zich bezighouden om uw verhuizing snel, efficiënt en vakkundig voor elkaar krijgen. Precies! Neem een verhuisservice in handen. Woont u in Etten-Leur? Dan is dit verhuisbedrijf ook uw verhuisbedrijf in Etten-Leur! Van Gastel verhuizingen heeft naast de verhuisservice in Etten-Leur ook een opslag mogelijkheid in de regio. Wel zo fijn als uw verhuisservice zo met u mee denkt. 

Opslagmogelijkheden in bergen op Zoom en Roosendaal

De verhuisservice van Van Gastel Verhuizingen kunt u inschakelen voor de regio van Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur. Naast de verhuisservice zijn er ook opslagmogelijkheden voor een opslag in Roosendaal en een opslag in Bergen op Zoom. Het gebeurd namelijk maar al te vaak dat uw inboedel nog even tijdelijk in een opslag moet zodat u uw oude woning alvast kunt opleveren en pas na een paar weken de nieuwe woning in kunt. Geen zorgen het team erkende verhuizers brengen uw spullen naar de opslag die verwarmd en beveiligd is. Dit zijn slechts enkele dienst van Van Gastel verhuizingen. Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website of mail het team gerust.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/