The Alternative
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek is specialist in laser behandelingen

Een populaire behandeling voor bijvoorbeeld het opvullen van de lippen, wangen, slapen en traangoot is de filler behandeling. Mocht u interesse hebben in het laten uitvoeren van een filler behandeling is het met klem aan te raden de behandeling bij een specialist uit te laten voeren.

Bij Van Lennep Kliniek weet u zeker dat u aan het beste adres bent. Met alle benodigde certificaten, diploma’s en registraties op zak, jarenlange ervaring en zeer goede artsen en huidtherapeuten in dienst weet u zeker dat de behandelingen uitermate precies en kundig worden uitgevoerd. Het motto van Van Lennep Kliniek is: de beste versie van jezelf worden. Van Lennep Kliniek heeft in totaal drie vestigingen, waarvan twee vestigingen in Den Haag en één vestiging in Oegstgeest.

Gratis consult, veel aandacht voor de client

Bij Van Lennep Kliniek kunt u altijd een eerste gratis consult aanvragen. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken, de verschillende opties worden aan u uitgelegd en er wordt een behandelplan opgesteld. De behandelend arts vertelt u welke optie het beste past bij uw huid en uw wensen. Uiteraard gaat dit altijd in samenspraak met u. Er wordt gekeken of het gewenste resultaat binnen 1 behandeling al behaald kan worden of dat er wellicht meerdere behandelingen nodig zijn.

Na de behandeling krijgt u een goede uitleg mee over de nazorg en de manier waarop u kunt reageren op de behandeling. Wanneer u een kleine tijdelijke fillerbehandeling hebt ondergaan is het resultaat in de meeste gevallen al na twee dagen zichtbaar. Over het algemeen is het resultaat na één maand op zijn mooist. Wanneer u een grote tijdelijke fillerbehandeling hebt ondergaan neemt het herstelproces meestal wat langer in beslag, tot zo’n drie maanden.  

Verschillende succesvolle behandelingen met de laser

Een andere populaire behandeling die bij Van Lennep Kliniek veelvuldig wordt uitgevoerd is de laser behandeling. Deze behandeling is geschikt voor diverse doeleinden, omdat er verschillende handstukken en instellingen op de laser gebruikt kunnen worden. De behandeling van onder andere couperose, pigmentvlekken, rosacea, laser lip plumping, acne littekens, bodycontouring en clearlift is met een laser zeer succesvol.    Laser en IPL-laser specialisten voeren de behandelingen uit.

https://www.vanlennepkliniek.nl/