The Alternative
Image default
Zakelijk

Verantwoorde etiketten

Heb je een dymo 99010 etiket nodig, dan ben je hier bij Zolemba aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment van diverse etiketten en labelwriter, waaruit je een keuze kan maken. De etiketten hebben een FSC-Keurmerk en zijn dus op een verantwoorde manier geproduceerd. 

Etiketten worden in diverse bedrijven gebruikt. Maar tegenwoordig worden deze ook door particulieren gebruikt. Helemaal wanneer er bepaalde artikelen verzonden moeten worden is het fijn om een etiket te gebruiken. Je kan hier handmatig het adres op schrijven. Of anders gebruik te maken van een labelwriter.  

 

Een etiket laten bedrukken

Zolemba heeft niet alleen een groot assortiment, ook kunnen zij diverse diensten verlenen. Denk hierbij aan het drukken van etiketten, zoals waarschuwingsteksten, met pas op met rijden. Veel medicijnen welke worden geleverd kunnen beïnvloedbaar zijn in het dagelijkse leven. Door hier een sticker op te plakken komt dit beter over bij de persoon die het medicijn gaat gebruiken. 

Een bestelling van een dymo 99010 etiket kan hier bij Zolemba worden gedaan. De bestelling kan al binnen één dag worden geleverd. Ook is het mogelijk om deze stickers in een andere kleur te bestellen, zoals blauw, groen of geel en nog meer kleuren. Hiermee maak je een pakket beter herkenbaar. Vooral voor bepaalde opslag dozen in een magazijn is een andere kleur sticker overzichtelijker. Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met dit bedrijf.