The Alternative
Aanbiedingen

Verhuizen binnen Amsterdam met Studenten Verhuisservice Amsterdam

Gaat u verhuizen binnen Amsterdam en bent u op zoek naar een verhuisservice die niet alleen kwaliteit biedt maar ook voordelig is dan is onze Studenten Verhuisservice Amsterdam perfect voor u.

Professioneel maar betaalbaar

Het vinden van een professionele maar toch betaalbare verhuis service is niet eenvoudig. En de kosten van een verhuisbedrijf kunnen enorm verschillen. Elk verhuisbedrijf hanteert z’n eigen tarieven en kosten. Wij kiezen ervoor om de kosten van uw verhuizing zo laag mogelijk te houden. Wij vinden ook dat een verhuizing maatwerk is en zullen altijd rekening houden met uw budget. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten toch gebruik maken van een verhuisbedrijf.

Onze Studenten Verhuisservice Amsterdam heeft namelijk het grote voordeel dat u geen voorrijkosten betaalt binnen Amsterdam. Wij berekenen de uren vanaf binnenkomst op het eerste adres tot vertrek op het laatste adres.

Wilt u verhuizen buiten Amsterdam dan kan dat natuurlijk ook.

Kwaliteit

Wij geloven dat kwaliteit niet achteruit hoeft te gaan bij een lager budget. Ook met een klein budget is het mogelijk een verhuisservice te krijgen met de kwaliteiten van een erkend verhuisbedrijf. Door de combinatie van professionele verhuizers en studenten kunnen wij u een studenten verhuisservice bieden die zowel vakkundig als betaalbaar is.

De gediplomeerde verhuizers van StudentVerhuizers selecteren de studenten verhuizers op basis van hun motivatie en inzicht. Vervolgens krijgen deze studenten een interne cursus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inpakken, sjouwtechnieken en het professioneel beschermen van meubels en interieur tijdens een verhuizing.

Onze betrouwbare Studenten Verhuisservice Amsterdam heeft altijd aandacht voor uw wensen denkt graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Voor meer info : website bezoeken