The Alternative
Woning en Tuin

Verhuizen stressvol? Laat u helpen

Verhuizen kan een behoorlijk stressvolle gebeurtenis zijn. Er komt per slot van rekening een hoop geregel bij kijken. Voordat al uw huisraad veilig van A naar B vervoerd kan worden, is het natuurlijk erg belangrijk dat alles goed is ingepakt. En wanneer alles eenmaal op de plek van bestemming is gearriveerd, is het in veel gevallen een vraag in welke doos bepaalde broodnodige items verstopt zitten. Stress die u uzelf allemaal kunt besparen door Flo-Rent, het professionele verhuisbedrijf uit Heteren in te schakelen.

 

 

Desgewenst volledig ontzorgd

Flo-Rent is namelijk een erkende verhuizer, die dagelijks de meest uiteenlopende verhuizingen voor haar klanten uitvoert. Dankzij de expertise, die door de jaren heen is opgebouwd, kan het bedrijf uiterst efficiënt te werk gaan, zodat u zo weinig mogelijk overlast van uw verhuizing ervaart.

Desgewenst verplaatsen de medewerkers niet alleen meubels en dozen, maar leveren ze ook aanvullende diensten, waaronder het inpakken van dozen, het af- en aansluiten van de wasmachine en het demonteren en vervolgens weer ophangen van uw verlichting.

 

 

Expert in seniorenverhuizingen

Aangezien Nederland steeds meer vergrijst is dit verhuisbedrijf uit Heteren zich ook specifiek toe gaan leggen op het verhuizen van senioren. Tijdens het uitvoeren van dit soort werkzaamheden wordt extra zorg aan alle rompslomp rondom verhuizen besteed, zodat de senior zich in zijn of haar nieuwe woning vrijwel meteen thuis voelt. Dat doel wordt onder meer bereikt door de inrichting van de nieuwe locatie – als het even mogelijk is – zoveel mogelijk op de oude vertrouwde woning te laten lijken, zodat de warme huiselijk sfeer van de oude woning in stand blijft.

 

 

Het verhuisbedrijf uit Heteren deels benutten

Ook al ontzorgt Flo-Rent graag uw verhuizing aan alle kanten, toch bent u bij dit bedrijf ook aan het juiste adres als u de verhuizing grotendeels zelf uit wilt voeren. Zo biedt de onderneming u onder meer de mogelijkheid om een verhuislift en een verhuiswagen te huren. In dat laatstgenoemde geval kan daar – indien gewenst – ook een chauffeur bij geleverd worden die al uw persoonlijke items naar uw nieuwe woning transporteert.