Videograaf Bruiloft bij artvideo.nl

Thealternative

Een videograaf van bruiloften in de omgeving. Dit is wat wij zijn. Wij zijn artvideo en wij kunnen jullie onvergetelijke dag bewaren en documenteren. Je eigen bruiloft moet één van de mooiste dingen uit je leven zijn en daarom zijn wij er. Wij zijn een bedrijf wat deze video’s maakt op de dag zelf en monteert na de bruiloft. Dit allemaal om de mooiste dag van uw leven vast te leggen in video-vorm. Wij, als artvideo, hebben al vrij veel ervaring met het schieten van trouwvideo’s. We kunnen wel zeggen dat we goed zijn in wat we doen, maar een review van een van onze klanten is misschien wat betrouwbaarder.

Review videograaf bruiloft

Mijn naam is Melanie Brugge en tot voor kort was mijn achternaam nog anders. Wij, mijn man en ik, zijn afgelopen jaar namelijk getrouwd. Wij trouwden in de lente bij een klein kasteeltje met al onze familie. Omdat we allebei houden van video besloten we een videograaf in te huren. Zo gezegd, zo gedaan. We zochten op internet naar een betrouwbare videograaf en kwamen uit bij artvideo. Via de email hadden we een beetje uitgelegd wat we wilden en op de dag zelf waren ze ruim op tijd. Ik moet eerlijk zeggen dat we ze amper hebben opgemerkt, omdat we zo druk bezig waren met de bruiloft zelf. Dat is precies waar we naar zochten. Aan het eind van de dag hadden ze genoeg videomateriaal geschoten en op dat moment was het afwachten tot het gemonteerd was. Drie weken later kregen we een email met de link van onze video. Het was precies waar we naar zochten. De shots die belangrijk waren, zaten er allemaal in. De sfeer die neergezet werd was ook prachtig, we waren erg tevreden.

Hoe gaat een trouwfilm in z’n werk?

Wij als artvideo hebben een aantal pakketten samen gesteld. Zo is er bijvoorbeeld een pakket met zeven uur filmen op de trouwdag zelf voor maar 750 euro. Als je de volledige ceremonie ook gefilmd wil hebben, krijg je er ook een trouwclip bij. Dit kost 950 euro. Je kunt ook voor twaalf uur filmen gaan en dan is alles inbegrepen. Zoals bijvoorbeeld de ceremonie, trouwvideo, trouwclip en twaalf uur aan beeldmateriaal. Dit is 1250 euro. Een ontzettend goede prijs voor het vastleggen van misschien wel de mooiste dag van je leven.

Voor meer info : website bezoeken