The Alternative
Zakelijk

Vrachtwagenreclame regelen voor je bedrijf

Al voor een langere periode wilden mijn bedrijf vrachtwagenreclame. Dit was een efficiënte manier om reclame te promoten voor ons nieuwe product wat binnenkort in de supermarkt komt te liggen. Maar elke keer kwam het er maar niet van om dit te regelen. Nu wilden mijn leidinggevende het echt geregeld hebben en heeft mij de taak gegeven om dit te doen. Daarbij moest ik ook het design van de reclame regelen. Ik had geen idee waar ik moest beginnen, maar ik wist wel dat ik eruit zal komen uiteindelijk.

Goedkoop ergens vrachtwagenreclame laten maken en plaatsen

Ik had wel een bepaald budget gekregen om het design van de vrachtwagenreclame te regelen en dat deze op de vrachtwagens wordt geplaatst. Dat werd dan een iets grotere uitdaging, maar ik wist nog steeds dat het wel mogelijk was. Ik heb meteen meerdere bedrijven offertes aangevraagd voor verschillende soorten diensten. In het begin moest ik steeds twee bedrijven hebben, een voor het design en de ander voor het beplakken van de vrachtwagens. Maar na een tijdje zoeken, kwam ik een bedrijf tegen die allebei de diensten doet voor een redelijk goede prijs. Ik had hen meteen een offerteaanvraag gestuurd en kreeg binnen no-time de offerte binnen.

Heel gaaf om te zien

Na een goede vergadering met mijn leidinggevende over de offerte, kreeg ik een ja om met dit bedrijf in zee te gaan. We gaven een akkoord op de offerte en toen konden we meteen kijken naar het design. Zelf hadden we bepaalde eisen voor de kleuren en vormen, de rest mochten zij helemaal zelf uitzoeken. Na ongeveer een anderhalve week kregen we het resultaat en we waren erg tevreden hierover. Daarna kwam de fraaie bestickering op de vrachtwagen terecht en mochten we komen kijken naar het eindresultaat. We waren erg blij met dit bedrijf en we raden hen zeker iedereen aan.

Rextom

Bent u ook benieuwd naar de verschillende soorten diensten en producten die Rextom aanbiedt voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van hen via www.rextom.nl voor meer informatie over hun assortiment en bedrijf.