The Alternative
Zakelijk

Efficiëntie dankzij UEM!

Een IT software is tegenwoordig niet meer weg te denken. In welke branche dan ook, het is belangrijk om een goed werkende software te hebben. Als die al niet goed werkt, zal de rest ook niet optimaal werken. Je wil natuurlijk het beste uit je dagelijkse activiteiten kunnen halen en dat begint met een sterke IT software.

Waarom endpoint security?

Zoals je wellicht weet, beveiligt endpoint security alle apparaten die met jouw bedrijfsnetwerk zijn verbonden. Het is belangrijk om jouw apparaten te beschermen aan de hand van endpoint security. Antivirussoftwares en persoonlijke firewalls kunnen al een hoop betekenen, maar dit is vaak niet genoeg. Moderne endpoint security maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals bijvoorbeeld mechanismen die bedreigende acties en gedrag identificeren en blokkeren.

 

Schakel Unified Endpoint Manager in!

Wist je dat je het beheer van endpoints en digitale werkplekken gemakkelijk kan managen vanuit één centrale endpoint? Dit gebeurt via Unified Endpoint Manager, oftewel UEM. UEM is een betrouwbare endpoint en management oplossing die alle apparaten en activiteit op en rond jouw netwerk detecteert. Onder deze apparaten vallen niet alleen PCs of laptops, maar ook mobiele apparaten en IoTs. Daarnaast automatiseert het de software delivery, verbetert het login prestaties en integreert het acties over verschillende IT-oplossingen.

 

Efficiënt

Zoals je merkt kan een UEM jou en jouw medewerkers enorm veel tijd schelen die je vervolgens weer in andere dingen kunt steken. Aan de hand van deze endpoint manager kan één persoon tot wel duizenden gebruikers en hun apparaten beheren. Middels deze IT software kun je data opvragen, softwares automatiseren en gebruiksproblemen snel oplossen.

 

Veel verschillende functies in één endpoint

Aan de hand van een Unified Endpoint Manager kun je informatie en visuele inhoud over elke gebruiker en al hun apparaten inzien. Daarnaast beschik je over dashboards van bedrijfswaarde die kunnen worden gekoppeld aan meerdere IT- en zakelijke gegevensbronnen. Je krijgt ook Gantt-grafieken en statussen te zien voor geautomatiseerde softwareprojecten. Ten slotte beschikt een Unified Endpoint Manager over de mogelijkheid om bewakingswaarschuwingen te geven om mogelijke problemen voor systemen en gebruikers te identificeren.

 

Je kunt ervoor zorgen dat de software automatisch op de juiste apparaten wordt gedownload. Dit kun je doen door gebruikersgroepen te selecteren of een app-store ervaring te bieden. De software is geschikt voor alle soorten devices.