The Alternative
Hobby en vrije tijd

Wat is numerologie?

Een numerologie consult kan je online bestellen in een spirituele webwinkel. Alleen wat betekent het nu eigenlijk? Letterlijk vertaald betekent het de leer van de getallen. In de Griekse oudheid werd deze wetenschap al gebruikt door de Griekse filosoof Pythagoras. Natuurlijk kennen we hem allemaal van wiskunde, maar hij deed meer dan alleen formules bedenken. Deze Griekse filosoof kon o.a. aan de hand van een geboortedatum of volledige naam een schets maken van het levensverloop. Daarnaast kon hij ook een schets geven van het karakter achter de nummers. Dit werd door zijn leerlingen beschouwd als de Harmonie van de kosmos.

 

Krijg inzicht in je lotsbestemming aan de hand van numerologie

Iedereen wil graag weten wat zijn of haar lot is. Vooral als je een onzekere stap in je leven gemaakt hebt. Je bent misschien midden in een nieuwe relatie gestapt en je hebt geen idee waar dit gaat eindigen. Of je hebt twijfels over het behoud van je baan. Numerologie kan je duidelijkheid geven over je lotsbestemming. Het geeft je niet alleen inzicht in jezelf, maar ook in voorspellende zin. Het kan hierdoor iets zeggen over wat je valkuilen zijn in het leven. Vaak worden dit soort berekeningen gemaakt aan de hand van de twee geboortedatums. Of de datum waarop je contract beëindigt wordt.

Leer meer over jezelf met numerologie

Ben je bang over wat anderen over je denken? Twijfel je over wie je nu eigenlijk echt bent? Met numerologie kom je een stap verder en leer je wie je bent. Je krijgt zelfs een idee over wat anderen over je denken. Daarnaast krijg je wijze levenslessen mee over wat je nog moet leren in het leven. Je weet zo precies waar je aan moet werken om een beter persoon te worden. Een consult kan je gewoon online volgen. Niemand hoeft zo te weten te komen dat je op zoek bent naar jezelf. Je kan online een consult bestellen en thuis ontvang je de uitslag van jouw persoonlijke berekening.

Voor meer info : website bezoeken