The Alternative
Image default
Dienstverlening

Wat kun je allemaal doen in de Ardennen?

De Ardennen bijna iedereen komt er wel eens een keer of het nu in de zomer is of in de winter. Maar er zijn zoveel leuke dingen die je kunt doen in de Ardennen. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet! Haal er vooral wat inspiratie uit!

Sporten

De Ardennen is perfect voor buitensporten, zo kun je zeker mountainbiken in de Ardennen of een heerlijk rondje rennen. De ruige paden van de Ardennen zorgen ervoor dat het niet je normale rondje wordt. Door deze ruige paden is het uitermate geschikt om in de zomer te gaan mountainbiken. Tuurlijk kun je er ook een groepsactiviteit van maken door met z’n allen te gaan mountainbiken in de Ardennen. Maarja, vindt iedereen dat leuk? Ik hoop van wel.

Wandelen

De Ardennen is natuurlijk het gebied om te genieten van een mooie wandeling. Met de hoeveelheid wandelroutes die gemaakt zijn voor in de Ardennen is er altijd wel een wandelroute die past bij het gezelschap waar je je mee bevindt. Of het nu een wandeltocht is van 3 kilometer of 15 kilometer. Er is voor ieder wat wils. En je kunt er ook voor kiezen om de groep op te splitsen en zo 2 afstanden te lopen.

Zo zie je maar dat er voor iedereen wat te doen in de Ardennen. Of je nu heel sportief wilt gaan doen en wilt mountainbiken in de Ardennen of gewoon rustig een wandeltocht van een paar kilometer doen. Het is er voor iedereen, dus ga maar vooral genieten van je verblijf in de Ardennen.

https://indardennen.be/activiteiten/mountainbiken/