The Alternative
Image default
Dienstverlening

Met de geboortetens genieten van een ontspannen zwangerschap en bevalling

Ben jij zwanger en heb jij nog nooit van geboortetens gehoord? Ben je een voorstander van een natuurlijke bevalling zonder medicamenteuze pijnstilling te gebruiken maar ben je bang dat de bevalling tegen kan gaan vallen zonder pijnstilling? Lees dan snel verder, wij van MaMMaTENS hebben dé oplossing voor jou!

Speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen

MaMMaTENS heeft meerdere TENS apparaten in de verkoop en verhuur. De geboortetens is een apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Dit apparaat is namelijk inzetbaar tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en na de bevalling. Tijdens de zwangerschap kan je met de geboortetens ongemakken en zwangerschapskwaaltjes bestrijden. Denk hierbij aan rugpijn, rusteloze benen en misselijkheid. Tijdens de bevalling kan je de intense pijn van weeën sterk verminderen, waardoor de bevalling veel soepeler zal verlopen. Na de bevalling kan je weer sneller in shape komen en de bekkenbodemspieren uitstekend trainen.

TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie, ook wel elektrostimulatie genoemd. Het TENS apparaat is een klein kastje dat zeer handzaam is, voorzien van kabeltjes waar elektroden pleisters aan vast zitten. De pleisters plak je zelf op je huid, op de aangegeven locatie die past bij jouw klachten. Wanneer de pleisters op de juiste plek zitten kan je een programma op het TENS apparaat starten. Het apparaat zend lichte elektrische stroompjes naar de pleisters toe. Via de pleisters komen de elektrische stroompjes op en vervolgens door de huid. Door de elektrische stroompjes worden de zenuwen gestimuleerd. Door deze stimulatie van de zenuwen wordt de pijnprikkel verstoort. Hierdoor vermindert de pijn. Wat er eigenlijk gebeurt is dat de pijnprikkels door de plezierige sensatie van de geboortetens overruled worden.

De elektrische stroompjes geven een zacht tintelend gevoel. Dit wordt niet als pijnlijk maar juist als prettig ervaren. De pijn van de zwangerschapskwaaltjes of van de weeën vermindert sterk of neemt zelfs helemaal af. Dit gebeurt geleidelijk.

Tens huren voor bevalling

Hebben we jouw interesse in een geboortetens gewekt en wil je graag Tens huren voor bevalling? Op onze website, mammatens.nl, kan je de diverse TENS apparaten bekijken. Er worden twee huur varianten aangeboden. Wanneer je het huren van een TENS apparaat deels of geheel vergoed krijgt van je zorgverzekering is het belangrijk het apparaat niet via de website te huren maar via info@ mammatens.nl. Voeg bij de bestelling via de mail altijd een zwangerschapsverklaring toe.

https://mammatens.nl/