Webdesign bureau zoeken

Thealternative

Van de week heb ik de opdracht gekregen om een webdesign bureau zoeken. Mijn baas en de ondernemer van ons bedrijf wilt een nieuwe website laten maken. We zijn een bedrijf voor zonwering en zijn gevestigd in Arnhem. We hebben al een website die wij in het begin hebben laten bouwen. Momenteel zijn wij er niet meer blij mee en willen graag en nieuwe laten maken bij een ervaren bedrijf. Omdat mijn baas druk is heb ik de opdracht gekregen om daar naar te kijken en bedrijf te vinden die ons website voor minder dan 600, – euro kan maken.

Goedkope websites

Op die manier ging ik op Google zoeken naar goedkope websites en wat deze bedrijven ons kunnen aanbieden. In de top posities van Google vond ik SiteToGo.nl een webdesign bureau met 9,6 score van de 10. Ik ben snel naar de website gegaan om te kijken wat zij aanbieden. Het was een mooie website natuurlijk en het bedrijf maakte websites voor maar 450,- met van alles erop. Zo regelde het bedrijf alles voor ons van domeinnaam aanvragen tot google maps kaartje op de website, contactformulier en statistieken. De websites die zij maken zijn responsieve en zijn volledig te zien op elke telefoon, tablet of laptop. Handig aangezien alle mensen tegenwoordig telefoon op tablet gebruiken om snel en efficiënt dingen op te zoeken.

Webdesign bureau SiteToGo.nl

Via het contactformulier heb ik contact opgenomen met webdesign bureau SiteToG.nl. Binnen één dag werd ik terug gebeld door de website bouwer. Wij hebben paar dingen doorgenomen, zoals wat de bedoeling was, hebben wij een logo, wat hebben wij in gedachten aan een website. Vervolgens mocht ik een template uitkiezen en met alle informatie zou de medewerker en offerte aanmaken en aan de slag gaan met ons nieuwe website.

Mijn baas was heel blij met het bedrijf en de prijs! Snel, duidelijk en top service van SiteToGo!

Voor meer info : website bezoeken