The Alternative
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau zoeken

Voor mijn bedrijf moet ik een incassobureau Van Loon zoeken. Wij zijn een groothandel bedrijf en hebben elke dag met detailhandel mee te maken. Wij zijn al tien jaar bezig en ons bedrijf loopt goed. Onze klanten betalen altijd hun facturen netjes op tijd en meestal hebben wij geen problemen daarmee. Helaas is dat wel gebeurd laatste twee maanden en hebben wij paar open facturen, waarvan wij graag het geld willen ontvangen. We hebben er alles aan gedaan om het zelf de factuur bedragen binnen te halen. We hebben in het verdelen incasso bureaus moeten inschakelen en dat koste ons alleen maar geld en tijd, daarom wilde wij dit keer het zelf doen. Jammer is dat ons ook niet gelukt en hebben wij nu weer een incassobureau nodig.

Incasso trajecten

Maar hoe verlopen incasso trajecten? Er zijn verschillende stappen die doorgelopen moeten worden zodat een incasso medewerker aan de slag kan gaan met je debiteur en het geld kan verzamelen die je nog mist. Als eerst krijgt de debiteur nog de laatste 14 dagen om het geld over te maken zonder extra kosten. Daarvoor moet er een 14-daagse brief aangemaakt worden. Vervolgens versturen. Daarna gaat de incassomedewerker aan de slag om te bellen, facturen te sturen en er alles aan doen om het geld te kunnen verzamelen.

Van Loon Incassobureau

Op internet heb ik van Loon incassobureau gevonden. Het is een combinatie van een incasso en advocatenkantoor, waar medewerkers door middel van correcte, slagvaardige en snelle werkwijze een slagingspercentage van 89% hebben. Op die manier zorgen zij voor het verzamelen van je factuur bedragen bij verschillende debiteuren. Binnen 24 uur hebben zij al een sommatiebrief aangemaakt en verstuurd. 

Incasso Advocaten van Loon kan het snel, netjes en zonder te veel extra kosten het voor je regelen!

Voor meer info : website bezoeken